Gündem Kızına hırsızlık öğretirken yakalandı

Kızına hırsızlık öğretirken yakalandı

Paylaş
Kızına hırsızlık öğretirken yakalandı

Bursa'da 12 yaşındaki kızı S.K.'ya Kapalıçarşı'da hırsızlık yapmayı öğrettiği öne sürülen 34 yaşındaki Gülçin K., güvenlik kameralarına yakalandı

Merkez Osmangazi İlçesi, Okçular Çarşısı'nda bazı yaşlı ve kilolu kadınların cüzdanlarının çalınması üzerine polis ekipleri çarşıda araştırma başlattı.

Kapalı Çarşı'daki 34 kamerayı inceleyen polis ekipleri hırsızlıktan suç kaydı bulunan Gülçin K.'nın, yaşı küçük olan kızına nasıl hırsızlık yapacağını gösterdiğini belirledi.

Bir başka kamerada Gülçin K.'nin yaşlı bir kadının çantasındaki cüzdanı çaldığını gören polis ekipleri Gülçin K. ve kızını önceki gün Okçular Çarşısı'nda hırsızlık yaparken yakaladı.

Sorgulamasında suçunu kabul eden Gülçin K., hırsızlık yapması için kızına yaşlı ve kilolu kadınları kurban gösterdiğini söyledi. Kızına işyerlerinden, dini kitap satmak bahanesiyle girip birlikte yaptıklarını anlatan Gülçin K., ifadesi alındıktan sonra 'Hırsızlık' suçundan çıkartıldığı mahkemece tutuklandı.

Polis, savcı tarafından ifadesi alındıktan sonra serbest bırakılan S.K.'yi Mustafakemalpaşa İlçesi'nde oturan ayan akrabalarına teslim etti.

Selahattin BUDAKOĞLU-Erdoğan PAÇİN/BURSA (DHA)