Gündem Kızına sürprizi acı oldu

Kızına sürprizi acı oldu

Paylaş
Kızına sürprizi acı oldu

Kızına sürprizi acı oldu

Özel bir şirkette çalışan motosiklet tutkunu Ahmet Tanju Yüksel, kızının karne törenine yetişmek isterken Kozyatağı D-100 Karayolu’nda bir araca arkadan çarparak düştü. Kazanın hemen ardından trafikteki diğer araçların üzerinden geçtiği Yüksel, ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Kaza saat 13.00 sıralarında D-100 Karayolu Kozyatağı mevkiinde meydana geldi. Pharma Vision Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi’nin Mali İşler biriminde kontrol şefi olduğu belirtilen 46 yaşındaki Ahmet Tanju Yüksel, kendisine ait 34 FF 6521 plakalı BMW marka motosikleti ile kızı Ekin’in karne törenine yetişmek için yola çıktı. Görgü şahitlerinin ifadesine göre D-100 karayolu Kozyatağı mevkiinde bir aracı geçmek isteyen Ahmet Tanju Yüksel, hakimiyetini kaybederek Alfa Romeo marka bir otomobile arkadan çarptı. Çarpmanın etkisi ile aracından düşen Yüksel’in kask takılı başının üzerinden iki araç daha geçti. Son olarak Veysel Doğan’ın kullandığı 34 TDY 99 plakalı ticari taksinin çarptığı Yüksel, ağır yaralı olarak kaldırıldığı Fatih Sultan Mehmet Hastanesi’nde hayatını kaybetti.

Bu arada olay yerinde kazaya karışan sürücüler ile vatandaşlar arasında tartışma yaşandı. Yerdeki yaralıya kimin çarptığı tartışması gerginliğe neden olunca, araya polis ekipleri girdi. Kazanın şokunu üzerinden atamayan sürücülerden Veysel Doğan, Yüksel’in önündeki otomobile çarptıktan sonra bir anda yere düştüğünü, arkadan gelen iki otomobilin üzerinden geçtiğini söyledi. Kaza nedeniyle D-100 karayolunda uzun araç kuyrukları oluştu. Kaza sonrası hasar gören otomobiller kaldırıldıktan sonra yol trafiğe açıldı