Yaşam Kızını bağımlılıktan kurtarmak için trolledi

Kızını bağımlılıktan kurtarmak için trolledi

Paylaş
Kızını bağımlılıktan kurtarmak için trolledi

Kızı Cassie'nin sosyal medya bağımlılığının önüne bir türlü geçemeyen baba Chris Martin, son denediği yöntemle ülke gündemine düşmeyi başardı

ABD'nin Washington kentinde yaşayan Cassie Martin, sosyal medyaya yaşıtları kadar meraklı. Genç kız, sık sık paylaşımlarda bulunuyor ve bu paylaşımların büyük çoğunluğunu özçekimler oluşturuyor. Ancak genç kızın başı son günlerde dertte. Her ne kadar o rahatsız olsa da, kendisini fenomen olmaya yaklaştıracak adım, babası komedyen Chris Martin'den geldi.

Haberin Devamı

Kızını sosyal medyada türlü efektlerle süslenmiş halde görmekten bunalan baba, onu huyundan vazgeçiremeyince, Cassie'ye ayna olmayı tercih etti. Genç kızın verdiği pozu taklit etmekle yetinmeyen baba Chris Martin, onunla hemen hemen aynı kıyafetleri giydi. Hatta vücuduna aynı dövmeleri çizdi ve aynanın karşısına geçti. Chris Martin, böylece kendi kızını trolleyen ilk baba olarak tarihe geçti.

Baba Chris, önce kızının sosyal medyaya olan aşırı düşkünlüğünü anlamlandırmaya çalıştığını, daha sonra onu bağımlılıktan kurtarmak için bu yönteme başvurmak zorunda kaldığını belirtti.

Babasının fotoğraflarını uluslararası haber sitelerinde görünce hayrete düşen genç kız, yaşananları çılgınlık olarak nitelendiriyor.

Haberin Devamı

UÇANKUŞ