Magazin Kızını defterden sildi

Kızını defterden sildi

Paylaş
Kızını defterden sildi

Usta yorumcu Adnan Şenses, istemediği bir evlilik yapan kızını evinden attı

Ünlü sanatçı Adnan Şenses'in, istemediği bir evlilik yapan kızı Arzum'u evinden çıkarttığı altındaki arabasını aldığı ve kızıyla yaklaşık 10 aydır görüşmediği ortaya çıktı. 6 kez evlenen Şenses'in ikinci eşi Meral Tunalı'dan dünyaya gelen kızı Arzum'dan başka çocuğu bulunmuyor.

Haberin Devamı

Bugün gazetesinden Şebnem Özcan daha önce başından bir evlilik geçen Arzum Şenses geçen seneye kadar babasına ait Tarabya Polat Sitesi'ndeki evde oturuyordu. Arzum Şenses geçen yıl elektrik sayaçlarına tasarruf yaptıran cihazların pazarlamasıyla uğraşan Bülent Alkış ile tanıştı.

EVİNDEN ÇIKARILDI

Arzum Şenses bir süre sonra babasına Bülent Alkış ile evlenmeye karar verdiklerini söyledi. Ünlü sanatçı daha önce bir kez evlenip boşanan ve bir çocuk sahibi olan Alkış ile kızının evlenmesine karşı çıktı. Ve eğer evlenirse bir daha kendisiyle görüşmeyeceğini söyledi.

Arzum Şenses her şeye rağmen sevdiği adamla evlenince, babası tarafından oturduğu evden çıkartıldı. Adnan Şenses, ev boşaltılırken de şöförünü nakliyat kamyonunun başında görevlendirerek, mutfak ve banyodaki eşyalardan başka bir şeyin kamyona konulmamasını sağladı. Arzum Şenses ile eşi Beylikdüzü'nde kiraladıkları eve taşınırken, ünlü sanatçı ikinci hamlesini de yaptı ve kızına daha önce hediye ettiği Polo marka otomobili de altından aldı.

Haberin Devamı

"BENİM ÖYLE BİR KIZIM YOK"

Bu arada istenmeyen damat Bülent Alkış'ın boşandığı eşinin, Adnan Şenses'i telefonla arayarak, "Eski eşim daha çocuğuna bile bakamıyor, evini nasıl geçindirecek" diye şikayette bulunduğu belirtiliyor.

Adnan Şenses'in yaşananlara çok sinirlendiği ve kendisine kızını soranlara, "Benim öyle bir kızım yok" dediği öğrenildi. Arzum Şenses eşiyle birlikte her gün Topkapı Ticaret Merkezi'ndeki dükkana giderek elektrik sarfiyat tasarruf cihazı satmaya çalışıyor. Ünlü sanatçının yakın çevresi, maddi durumu çok iyi olan Şenses'in kızını bu şekilde cezalandırmasının üzücü olduğunu belirtti.

ŞENSES'İN MAL VARLIĞI

* Zeytinburnu'nda benzin istasyonu.
* Bir hamburger restaurantı.
* Londra'da ev.
* Etiler Arnavutköy Konutları'nda bir daire.
* Akatlar'da bir daire.
* Tarabya Polat Sitesi'nde bir daire.
* Ortaköy Dereboyu Caddesi'nde bir daire.
* Bodrum Güvercinlikte bir villa.
* 2 tanker, 2 otomobil.