Gündem Kızını evden kovan damadını öldürdü

Kızını evden kovan damadını öldürdü

Paylaş
Kızını evden kovan damadını öldürdü

Mersin'in Tarsus İlçesi'ne bağlı Yenice Beldesi'nde 53 yaşındaki Bayram Özkılınç, kızını evden kovan damadı 26 yaşındaki Ahmet Tuncer'i tabancayla vurarak öldürdü

Yaşı küçük olduğu için ailenin rızasıyla evlendirilen 17 yaşındaki Selin Tuncer ile eşi Ahmet Tuncer, bu akşam saatlerinde tartıştı. Ahmet Tuncer tartışma sırasında eşinin üzerine yürüyüp, "Yürü git bu evden, boşanalım" diye bağırdı. Bunun üzerine Selin Tuncer, henüz 2 aylık olan çocuğunu da alarak baba evine gitti, yaşadıklarını babası Bayram Özkılınç’a anlattı.

Haberin Devamı

Sinirlerine hakim olamayan Ahmet Tuncer, bu kez de evden bıçak alıp, kayınbederi Özkılınç’ın evine gitti. Tuncer’in arkadaşları, eşi Selin Tuncer’i cep telefonundan mesaj çekerek uyardı. Tuncer, elinde bıçakla evine gittiği kayınpederi Bayram Özkılınç ile de tartıştı.

Tartışma sırasında Özkılınç, evindeki ruhsatsız tabanca ile damadına ateş etti. Göğsünden yaralanan Tuncer, komşular tarafından Tarsus 70’nci Yıl Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Tuncer, hastanedeki müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Özkılınç, jandarma karakoluna giderek teslim oldu.

Cenk AYKIR/YENİCE (Mersin), (DHA)