Gündem Kızını zehirleyip boğan anneye 20 yıl

Kızını zehirleyip boğan anneye 20 yıl

Paylaş
Kızını zehirleyip boğan anneye 20 yıl

Adana'da yasadışı ilişki yaşadığını iddia ettiği kızı 18 yaşındaki kızını zehirledikten sonra boğan İrep Demir, 20 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Denizli Mahallesi’nde bir giyim mağazasında tezgahtar olarak çalışan Melek Demir’in, komşu mağaza sahibi, soyadı aynı olan 2 çocuk babası 30 yaşındaki Mehmet Demir ile yasak ilişki yaşaması ölümüne neden oldu.

Eşi Mehmet’in, Melek Demir’e gönderdiği 107 aşk mesajını bulan 27 yaşındaki Ebru Demir, kızkardeşi 22 yaşındaki Eda Kapar ile birlikte Melek’in saçını kesip, şantaj olarak kullanmak üzere 7 çıplak fotoğrafını çekti, bu ilişkiyi kızın annesine anlattı.

Anne İrep Demir de, iddiaya göre 3 Şubat’ta kızı Melek’e önce fare zehiri ve kalp ilacı içirip, ardından yüzüne yastık basıp boğarak öldürdü.

BABA: BURAYA GELMEM UTANÇ VERİCİ

Hakimin son sözünü söylemesini istediği anne Demir, “Benim buraya gelmem bile utanç verici bir durum. Konuşamıyorum. Nasıl olduğunu bilemiyorum. 25 yıldır evliyim. Eşimle ve çocuklarımla çok uyumlu bir aile hayatımız vardı. Nasıl oldu bilemiyorum” diye konuştu.

Mahkeme heyeti, sanık anne Demir’i kızını boğarak öldürdüğü için önce ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına, ardından suçu tahrik altında işlediği için 24 yıla, mahkemedeki iyi halinden dolayı da indirim yaparak 20 yıl hapis cezasına çarptırdı.