Gündem Kızının anılarına kavuşmak istiyor

Kızının anılarına kavuşmak istiyor

Paylaş
Kızının anılarına kavuşmak istiyor

İzmir'in ilk kadın futbol takımı Elit Spor'un kalecisi 19 yaşındaki Ayşenur Yanık, alkollü sürücünün kurbanı olmuştu. Acılı ailesi, genç kızın kaybolan günlüğünün peşine düştü

SÜRÜCÜ SERBEST BIRAKILDI

Haberin Devamı

İzmir’in ilk kadın futbol takımı Elit Spor’un kalecisi 19 yaşındaki Ayşenur Yanık, geçen ağustosta arkadaşlarıyla Kuşadası’ndan dönüyordu. Aracı kullanan Ali Turan aşırı hız yapınca direksiyon hakimiyetini kaybetmişti. Bariyerlere çarpan otomobilde bulunan Ayşenur Yanık ölmüştü. 137 promil alkollü çıkan Ali Turan, 45 gün hapis yatmış ve ilk duruşmada serbest bırakılmıştı.

1 CANA 14 BİN TL

Zorunlu trafik sigortası genç kıza 14 bin TL değer biçmişti. Kızlarını kaybeden Hülya-Zeki Yanık çifti paraları olmadığı için hukuk mücadelesi başlatamamış, “Alkollü canavar serbest kaldı. Melek kızımızın canının değeri 14 bin TL. Adalet bu mu?” diye isyan etmişti. Acılı anne-baba şimdi de kızlarının anılarını yazdığı günlüğün peşine düştü. Ancak çaldıkları her kapıdan elleri boş döndüler.

Haberin Devamı

YARDIMA İHTİYACI VAR

Evlat acısıyla yanan Hülya Yanık, “Melek kızımın özellikle günlüğü bizim için çok değerli. Günlükteki satırlarda kızımın mutluluğu, sevinci vardı. Acı dolu günlerimizde Ayşenur’un anılarıyla hayata tutunmak istiyoruz. Elleriyle yazdığı satırları okşamak istiyoruz. Lütfen kızımızı tanıyanlar bir kez daha düşünsün. Eğer günlüğünü bulurlarsa bize teslim etsinler” diye ağladı.

Taylan YILDIRIM/DHA