Magazin Kızının hayatını kâbusa çeviriyor

Kızının hayatını kâbusa çeviriyor

Paylaş
Kızının hayatını kâbusa çeviriyor

Pop müziğin kraliçesi Amerikalı şarkıcı Madonna'nın (52) kızı Lourdes (13), annesinin gözetiminde küçük yaştan beri eğitim kampına alınmış gibi yaşıyor

Amerika New York’ta sıkı disipliniyle tanınan bir Fransız Lisesi’ne giden Lourdes ‘şımarmaması’ için okula bisikletle gidip geliyor. Her akşam evde ders çalışan Lourdes hafta sonu bile sabah saat 06.00’da kalkıyor. Lourdes hafta sonlarında iki saatlik dans dersiyle başladığı güne piyano, oyunculuk, İspanyolca ve İtalyanca dersleriyle devam ediyor.

Haberin Devamı

Hayali modacı olmak

Genç kız sınıfında en yüksek notları alıyor. Madonna, Lourdes’in hukuk ya da muhasebe okumasını istiyor. Ünlü şarkıcı bu nedenle evde sürekli kadın avukatların ve kariyer sahibi kadınların bulunmasını sağlamaya çalışıyor. Böylece Lourdes’in bu güçlü kadınları örnek alacağını umuyor.

Şimdiden 4 dil bilen Lourdes boş zamanlarında da blog (internet günlüğü) yazıyor. Lourdes’in hayali ise modacı olmak. Lourdes’in bu moda hevesine kayıtsız kalamayan Madonna, kızıyla beraber ‘Material Girl’ adlı bir koleksiyon hazırladı. Bu koleksiyonun tanıtımı ise önceki gün Amerika New York’ta yapıldı.