Gündem Kızının sevgilisini, bacaklarından vurdu

Kızının sevgilisini, bacaklarından vurdu

Paylaş
Kızının sevgilisini, bacaklarından vurdu

Kızının sevgilisini, bacaklarından vurdu

Samsun’da 44 yaşındaki Kemal K., 17 yaşındaki kızı H.K.’yı erkek arkadaşı 20 yaşındaki Ramazan T. ile ilişkisi olduğunu öğrenince silaha sarıldı. Çıplak yakaladığı genci bacaklarından tabancayla yaralayan öfkeli baba, polis tarafından gözaltına alındı.

Haberin Devamı

Samsun’un İlkadım İlçesi Yenidoğan Mahallesi’nde dün akşam meydana gelen olayda iddiaya göre, Kemal K., ekonomik sıkıntıları nedeniyle kızını bakamadığı için Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne bağlı Kız Yetiştirme Yurdu’na yerleştirdi. Ancak kızıyla olan bağını koparmayarak sık sık kontrol etti.
Ancak H.K.’nın biriyle ilişki yaşadığını öğrenen baba Kemal K., kızını takip etti. Yurttan kaçan genç kız, erkek arkadaşı Ramazan T. ile buluşarak evine gitti. Takibini sürdüren baba Kemal K. kapıyı çalıp içeri girdiğinde kızıyla, genci çıplak halde gördü. Üzerindeki ruhsatsız tabancayı çıkarınca, Ramazan T. üzerindeki iç çamaşırı ile dışarı kaçtı. Peşinden koşan Kemal K., genci iki bacağından vurdu.

Haberin Devamı

Kanlar içerisinde yerde kalan Ramazan T. ambulansla Mehmet Aydın Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Şüpheli ise gözaltına alındı. İfadesinde, “Kızımın bir ilişkisi olduğunu öğrendim. Yurttan kaçınca takip ettim. Biriyle buluşup evine gitti. Kapıyı çalınca karşıma çıplak halde Ramazan T. çıktı. H.K.’nın babası olduğunu söyleyince bana bıçak çekti. Kaçınca peşinden kovaladım. Ben de kendimi korumak için ateş ettim” dedi. Şüpheli, emniyete götürülüşü sırasında basın mensuplarına dönüp, “Şerefsizlerin sonu böyle olacak” diye bağırdı. Soruşturma sürüyor.

Hakan ÇELİKBAŞ/ SAMSUN,(DHA)