Yaşam Kızlar da futbol oynar!

Kızlar da futbol oynar!

Paylaş
Kızlar da futbol oynar!

Kız çocuklarının hayattaki başarılarına dikkat çekmek için yeşil sahalardayız...

Her yıl 8 Mart’ta kutlanan Dünya Kadınlar Günü için QNET Türkiye dikkat çeken bir projeye imza attı. Sponsorluğunu yaptığı Aile ve Sosyal Politikalar Gençlik ve Spor Kulübü İstanbul Şubesi Kız Futbol Takımı ile dostluk maçı organize etti. Erkek işi görünen futbolla topluma eşitlik mesajı verdi, “Kızlar da futbol oynar” dedi…

QNET Türkiye, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü için dikkat çeken bir sosyal sorumluluk projesi gerçekleştirdi. 7 Mart’ta Alibeyköy Eyüp’te Aile ve Sosyal Politikalar Gençlik ve Spor Klübü İstanbul Şubesi kız futbol takımıyla dostluk maçı gerçekleştirdi. Maçta kadın basın mensupları da sahada yerlerini aldı.

QNET Türkiye Pazarlama İletişimi Müdürü Irmak Sütçü bugünün güçlü kız çocukları, yarının güçlü kadınlarına destek olmaktan mutluluk duyduklarını vurguladı. Sütçü; “20. yaşımızı kutladığımız 2018 yılında kadınların toplumda seslerinin daha gür çıkmasını önemsiyoruz. Kız çocuklarının toplumumuzun yarınını temsil ettiklerini düşünürsek onların hayata tutunmaları, üretime katkı sunmaları, yaşamın her alanında olmalarını destekliyoruz. Kız futbol takımı, erkeklerin hakim olduğu bir alanda başarılı olmak için çabalıyor. Biz de bu çabayı canı gönülden destekliyoruz. Hayatın her alanında olduğu gibi futbolda da başarının cinsiyetsiz olduğunu düşünüyoruz.



2017 yılında Aile ve Sosyal Politikalar Gençlik ve Spor Kulübü erkek voleybol takımına sponsor olan QNET Türkiye, 2018 yılında ise Aile ve Sosyal Politikalar Gençlik ve Spor Kulübü İstanbul Şubesi Kız futbol takımını destekliyor.

Bu sene 20. Yılını kutlayan QNET, hem dünya çapında hem de Türkiye özelinde spor, eğitim ve çocuklara yönelik çalışmalar gerçekleştirmeye devam ediyor. QNET, Marussia Formula1, dünya tenis şampiyonlarından Martina Hingis , İngiliz Premier Ligi Takımlarından Manchester City ve Afrika Futbol Federasyonu (CAF) sponsorlukları ile öne çıkıyor. Kadının çalışma hayatı içinde daha fazla yer alması ile ilgili birçok projeye imza atan QNET Türkiye, kadını ve kadın sporcuları da destekliyor.


Haberin Devamı