Gündem Kızların kavgasında kan aktı

Kızların kavgasında kan aktı

Paylaş
Kızların kavgasında kan aktı

Kayseri'de dün akşam sosyal paylaşım sitesi 'Facebook'ta belirlenemeyen bir nedenle tartıştıktan sonra parkta buluşan 4 kız kavga etti

Dün akşam 'Facebook'ta sohbet eden A.K. ile İ.B., belirlenemeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine A.K., İ.B.'yi Battalgazi Mahallesi'ndeki Çeçenistan Parkı'nda buluşmaya davet etti.

Bu sabah A.K., arkadaşı G.Ü. ile İ.B. de teyzesi Mehmet Akif Ersoy Lisesi öğrencisi G.K.'yi yanına alarak bulunan parka geldi. Parkta yeniden tartışmaya başlayan kızlar bir süre sonra kavga etmeye başladı.

Kavgada A.K., çantasından çıkarttığı bıçakla G.K.'yi bacağından yaraladı. G.K., yeğeni tarafından Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılırken, A.K. ve G.Ü. ise polis tarafından gözaltına alındı.

Hastanede ayakta tedavi edilen G.K., "Kursa gidiyordum. Yeğenim İ.B. 'Çabuk gel' diye mesaj attı. Çantalarına bıçak saklamışlar. Daha öncesinden okulda ve 'Facebook'ta da tartışmıştık. Herkese sataşıyorlardı" dedi.

Sağlık kontrolü için Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi Adli Tıp'a getirilen G.Ü. ve A.K.'nin neşeli tavırları ve kameraya el sallaması dikkat çekti. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

İsmet KÖZELO/KAYSERİ (DHA)