Dünya Kızlarını diri diri yakan baba yargılanıyor

Kızlarını diri diri yakan baba yargılanıyor

Paylaş
Kızlarını diri diri yakan baba yargılanıyor

Almanya'da, geçen yıl ağustos ayında, Hamburg- Berlin otobanı yakınlarında, 9 ve 10 yaşlarındaki kızlarını, canlı canlı arabada yakan Danimarkalı baba 40 yaşındaki Peter R.'nin yargılanmasına başlandı

Peter R., Potsdam’da mahkeme önüne çıkarıldı ve sesi titreyerek, işlediği tüyler ürperten cinayeti itiraf etti.

İKI KIZIMI DA YAKTIM

Kızlarıyla birlikte, Hamburg’ta yaptığı kısa tatil sonrası Danimarka’ya dönüş yolunda, Danimarka yerine Berlin’e doğru yoluna devam eden Peter R. yolda, mide bulantısından şikayet eden kızlarına uyku ilacı verdiğini ve kızlar uykuya daldıktan sonra da kendini ve kızlarını öldürmeye karar verdiğini anlattı.
24 numaralı otobandan ayrılıp ormanlık alana doğru yol alan cani baba, bagajından çıkardığı 2 bidon benzini arabaya döktü ve kendisi de araca girip çakmakla aracı tutuşturdu. Peter R. daha sonra kendisinin can havliyle araçtan dışarı fırladığını ifade etti.

VELAYETİ VERMEMEK İÇİN KIZLARINI KATLETTİ


Bild gazetesinde yer alan habere göre, iki kızını hunharca katleden cani baba, cinayeti kızların velayetini annelerine vermemek için işlediğini söyledi. 40 yaşındaki katil eyalet mahkemesinde, boşandığı karısının kızların velayetini almaya çalıştığını anlattı ve -kısık bir sesle-, çiftliğinin ipotek altında olduğunu, işini de kaybettikten sonra tüm umutlarını kaybettiğini söyledi.

Mahkeme heyeti, Danimarkalı sanığın çevresinden, aile bireylerinin, psikoterapistinin, arkadaşlarının ve kızların (Linie Sofie ve Marlene Marie) annesinin tanık olarak dinlenmesi için duruşmayı erteledi.

Hülya SANCAK/DÜSSELDORF, (DHA)

Haberin Devamı