Türkiye (Son Dakika) Kızlarını sevgilisi yüzünden öldürmüş!

Kızlarını sevgilisi yüzünden öldürmüş!

Paylaş
Kızlarını sevgilisi yüzünden öldürmüş!

Tuzla'da 40 yaşındaki Ömer Kaya'nın imam nikahlı eşi ve iki kızını, İzmir'de bulunan sevgilisini oturdukları apartmanın giriş kat dairesine yerleştirme planına karşı çıktıkları için öldürdüğü tespit edildi. Polis olaydan sonra kaçan Ömer Kaya'yı yakalamak için operasyonları sürdürüyor

Tuzla, Aydınlı Mahallesi Sena Sokak Numara 9 bulunan 4 katlı binanın ikinci katında saat 16.00 sıralarında meydana gelen olayda emlakçılık yapan Ömer Kaya oturduğu evde dehşet saçmıştı. İmam Nikahlı eşi Güllücan Özbir (53) ve kızları Dilan Kaya (18) ile Rojda Kaya’yı (20) tabancayla vuran Ömer Kaya olaydan sonra kaçmıştı.

>>> OLAY NASIL OLMUŞTU?


Polis tarafından başlatılan soruşturmada Ömer Kaya’nın nikahlı eşinden olan 5 çocuğunun sahibi olduğu 3 katlı binanın 2. katında oturduğunu , en üst katta ise imam nikahlı eşi Güllücan Özbir ve kızları Dilan Kaya ile Rojda Kaya’nın kaldığını tespit etti.

Görgü tanıklarının ifadelerine göre Emlakçılık yapan Ömer Kaya’nın bir süre önce tanıştığı İzmir’deki sevgilisini apartamanın birinci katta bulunan boş dairesine getirmeyi planladığı tespit edildi. Şüpheli Ömer Kaya’nın bu planına karşı çıkan imam nikahlı eşi ve kızlarıyla bir haftadır şiddetli tartışmalar yaşadığı belirlendi. Olay günüde cinayet saatine kadar evde bu konuyla ilgili tartışmalar yaşandığı öğrenildi.

Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri olaydan sonra kaçan Ömer Kaya’yı yakalamak için operasyonları sürdürüyor. Polisin Ömer Kaya’nın İstanbul dışına çıkma ihtimaline karşılık önlemler aldığı öğrenildi.

Şüphelinin gidebileceği akrabalarına ait çok sayıda eve baskın yapıldığı ancak şu ana kadar bir sonuç alınamadığı öğrenildi. Yetkililer halen İstanbul içinde olduğu tahmin edilen Ömer Kaya’yı yakalamak için soruşturmanın sürdürüldüğünü söylediler.

Ali AKSOYER/İSTANBUL, (DHA)

Haberin Devamı