Gündem Kızlarıyla birlikte mezun oldu!

Kızlarıyla birlikte mezun oldu!

Paylaş
Kızlarıyla birlikte mezun oldu!

Kızlarıyla birlikte mezun oldu!

Konya'da doğup büyüyen 3 çocuk babası 47 yaşındaki Hasret Özbağaçacı, İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Meslek Yöksekokulu Otomotiv Bölümü'nü, aynı üniversitenin pazarlama bölümünde okuyan 2 kızıyla aynı dönemde bitirdi. Özbağaçacı, “Gerçekten okumanın yaşı yokmuş” dedi.

Haberin Devamı

Konya'nın Meram İlçesi'nde doğan Hasret Özbağaçacı ilkokulu burada bitirdi. Ortaokulu 1'inci sınıfta başarılı olamadığı için bırakan Özbağaçacı, maddi olanaksızlık nedeniyle çalışmaya başladı. Bir yakınının yardımıyla girdiği fabrikada kalorifer ve sıhhi tesisat işlerinde çalıştı. 1983 yılında askere giden Özbağaçacı, terhis olduktan sonra tekrar Konya'ya dönerek dekorasyon işi yapmaya başladı.

Bir süre sonra da İzmir'deki bir otomotiv servisine ortak oldu. Birlikte çalıştığı ve çevresindeki kişilerin eğitimli olduğunu gören Özbağaçacı ortaokulu ve liseyi dışarıdan bitirdi. Üniversite sınavında da başarılı olan Özbağaçacı 9 Eylül Üniversitesi'nin, 2 yıllık Otomotiv Bölümü'nü kazanırken, kızları Remziye Sinem ve

Haberin Devamı

Emine Didem Özbağaçacı da aynı üniversitenin pazarlama bölümünü kazandı. Hasret Özbağaçacı, diplomasını da kızlarıyla aynı zamanda aldı.
Artık kendisinin de üniversite diploması olduğunu belirten Hasret Özbağaçacı, “Gerçekten okumanın yaşı yokmuş” derken, Remziye Sinem ve Emine Didem de babalarıyla gurur duyduklarını söyledi.

Bahri KARATAŞ/DHA