Gündem Klasik Türk kadını tavrı

Klasik Türk kadını tavrı

Paylaş
Klasik Türk kadını tavrı

Türkiye'de zihniyet 'Koca değil mi, döver de sever de' şeklinde. Bu yüzden aile içi şiddete uğrayan kadınların çoğu şikayetçi olmuyor

DAYAK RAPORU VAR AMA ŞİKAYET YOK

Haberin Devamı

Samsun’da bir çocuk annesi Özlem Bingöl (29) beş yıldır evli olduğu Osman Volkan Bingöl ‘e (30) boşanma davası açtı. Genç kadın sokakta cep telefonuyla konuşurken kocasıyla karşılaştı. İ

ddiaya göre, Osman Volkan Bingöl kiminle konuştuğunu sorup kolunu büktüğü karısının cep telefonunu aldı. Özlem Bingöl bağırıp polis isteyince kocası kaçtı. Doktor raporunda, genç kadının vücudunda dayak izlerine rastlandığı bildirildi.

2 BİN TL PARA CEZASI VERİLDİ

Gasp ve dayak suçundan tutuksuz yargılanan koca kendini şöyle savundu: “Eşimin beni aldattığını düşündüğüm için telefonunu istedim. Vermeyince boğuştuk. Ama telefonunu almadım, onu dövmedim.” Genç kadın da şikayetçi olmayınca kocaya sadece dayaktan 2 bin TL ceza verildi. Ceza ertelendi. Sanık 5 yıl içinde başka suç işlerse cezayı ödeyecek.

Haberin Devamı

HAMİLEYKEN BIÇAKLAYAN KOCASINI SEVİYORMUŞ

Çorum’da Selin (19) ve Hüseyin Ekici (24) bir yıl önce kaçarak evlendi. Selin Ekici 4 ay önce kavga ettiği kocasını terk edip baba evine döndü. Hüseyin Ekici kayınpederinin evine gidip karısıyla barışmak istedi. Selin Ekici 2.5 aylık hamile olduğunu ve başkasını sevdiğini söyledi. Karısını karnından bıçaklayarak yaralayan Hüseyin Ekici tutuklandı.

20 gün hastanede yatan genç kadın düşük yaparak bebeğini kaybetti. Selin Ekici dünkü duruşmada “Aileler yüzünden aramız açılmıştı. Başkasını sevdiğim yalan. Kocamı seviyorum” diyerek şikayetçi olmadı. Hüseyin Ekici tutuksuz yargılanmak üzere bırakıldı. Genç kadın kocasının hapisten çıkması nedeniyle sevinçten ağladı.