Gündem Klibini göremeden öldü

Klibini göremeden öldü

Paylaş
Klibini göremeden öldü

İstanbul'da gece kulüplerinde 'Engin Erge' takma adıyla şarkı söyleyen Engin Sütçü, arkadaşının kullandığı otomobilin aşırı hız ve hatalı sollama yüzünden yaptığı kazada yaşamını yitirdi

ARKADAŞI DA ÖLDÜ

Haberin Devamı

İstanbul’da bazı gece kulüplerinde sahneye çıkan ‘Engin Erge’ takma adlı şarkıcı Engin Sütçü (32), arkadaşı Özlem Şakul (41) ile Zülfü Akgeyik (43) yönetimindeki otomobille önceki gece Edirne yönüne gidiyordu.

İddiaya göre Zülfü Akgeyik, Çatalca’da önündeki aracı geçmek için aşırı hızla emniyet şeridine girdi. Bu sırada şeritte park halinde olan belediyeye ait çöp kamyonetine arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle otomobil taklalar atarak yol kenarındaki ağaçlık alana devrildi. Kazada Engin Sütçü ve Özlem Şakul öldü, sürücü ağır yaralandı. Kamyonetteki 12 işçi son anda kurtuldu.

‘MÜZİK İÇİN DOĞMUŞUM’

Engin Sütçü’nün internette ‘Engin Erge’ adına düzenlediği kişisel sitesinde şarkı sözlerini yayınladığı belirtildi. Engin Sütçü’nün, sitesindeki açılış notunun “Müzik benim için bir yaşam tarzı değil, bunun için doğmuşum” olması dikkat çekti.

Haberin Devamı

Engin Sütçü’nün arkadaşlarıyla birlikte hazırladığı ilk klibinin bu sitede yaşamını yitirdiği gün yayınlandığı öğrenildi. Şarkıcının ilk klibini izleyemeden hayata veda etmesi yürek yaktı.

Bulut MULHİM/DHA