Spor Klose'de tek sorun 'okul'

Klose'de tek sorun 'okul'

Paylaş
Klose'de tek sorun 'okul'

Trabzonspor taraftarları Başkan Sadri Şener'in, "Klose'yi almak için ne gerekiyorsa yapacağım" açıklamasından sonra bu transfere odaklandı

Şampiyonlar Ligi’nde başarılı olabilecek bir takım kurmak için transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Trabzonspor, Bursaspor’dan Eren Albayrak, Bucaspor’dan Sercan Kaya ve Sevilla’dan Zokora’yla her konuda anlaşmaya vardı.

Sevilla’dan Romaric’le de anlaşan ancak kulübün bu transfere vereceği onayı bekleyen bordo-mavililerin hayalindeki futbolcu ise Alman panzeri Miroslav Klose.

Başkan Sadri Şener’in dün Belçika’ın başkenti Brüksel’de Trabzon’a gelmesi konusunda ikna etmeye çalıştığı Klose’de de okul sorunu çıktı.

SONG ÖRNEĞİ VERİLDİ

Trabzon’da yabancı dil eğitimi veren bir okulun bulunmaması nedeniyle daha önce de birçok kez yabancı oyuncu transferi gerçekleşmezken yönetim Klose’ye hemen Song örneğini gösterdi.

Bir sezon önce Trabzonspor’da forma giyen Song’un da çocuklarıyla ilgili okul sorununun yaşandığını belirten yöneticiler, bu oyuncunun çocuklarını kente uçakla 1,5 saat uzaklıktaki İstanbul’da okutarak sorunu çözdüklerini söylediler.

Ancak menajeri Klose’nin ailesine çok bağlı olduğunu ve onları görmeden bir gün geçirmesinin zor olduğunu belirtti.

KLOSE TEKLİFİ ÇOK İYİ BULDU

Yine de bu olumsuzluğa rağmen Trabzonspor’a red cevabı vermeyen Klose’nin aklını verilen fiyat karıştırıyor. 32 yaşındaki oyuncuya Avrupa’da hiçbir takımın veremeyeceği teklifle gelen yönetim, Klose transferinden oldukça umutlu.

Lazio’nun da istediği Klose’nin Trabzonspor’dan süre isterken, "Kısa bir süre düşüneceğim ondan sonra kararımı size bildireceğim. Ama teklifiniz gerçekten çok iyi" dediği öğrenildi.

Bordo-mavili yöneticiler de şimdi Klose’den gelecek iyi haberi bekliyor. Bordo mavili taraftarlar da Klose transferinin gerçekleşmesi için sabırsızlanıyor.

Yunus Emre SEL/DHA

Haberin Devamı