Gündem Koca dayağı, bebeğini düşürdü

Koca dayağı, bebeğini düşürdü

Paylaş
Koca dayağı, bebeğini düşürdü

Iğdır'da 6 yıllık evli, 27 yaşındaki Emine M.'nin eşi, Süleyman M.'den yediği dayak sonucu 3,5 aylık bebeğini düşürdüğü öne sürüldü

Iğdır'ın Karakoyunlu İlçesi'ne bağlı Mürşitali Köyü'nde oturan 2 çocuk annesi Emine M., üçüncü çocuğuna hamileyken rahatsızlıkları nedeniyle birkaç kez Iğdır Devlet Hastanesi'ne gitti.

Emine M., 25 Şubat'ta hastaneden döndükten sonra iddiaya göre eşi Süleyman M. tarafından "Niye sıkça doktora gidiyorsun?" denilerek dövüldü.

Vücudu ve yüzünde çürük ile ezilmeler olan Emine M., Karakoyunlu İlçesi'ne giderek Kaymakam Esengül Korkmaz Çiçekli ile görüşürken "Ne yapabilirim? Bana yardım edin" dedi.

Kaymakam Çiçekli, kadını rehabilite merkezinde koruma altına alabileceklerini, her türlü yardım ve desteği vereceklerini söyledi. Önce 6 yıllık eşi Süleyman M.'den şikayetçi olan Emine M., jandarmaya ve Cumhuriyet Savcılığına başından geçenleri anlattı.

"KOCAMDIR BİRKAÇ TOKAT ATAR"

Genç kadın daha sonra şikayetinden ve koruma altına alınma isteğinden vazgeçti. Emine M., "Eşimden ve çocuklarımdan ayrılmak istemiyorum. Kocamdır birkaç tokat atar. Çocuklarımın başında durmak istiyorum. Sonunda o benim kocam" diye konuştu.

Bir süre babasının evine giden Emine M., bu olaydan 6 gün sonra hastaneye şiddetli kanama nedeniyle hastaneye başvurdu. Yapılan muayenede 15 haftalık bebeğini evde düşüren Emine M.'den alınan örnek, patolojik inceleme için Van'a gönderildi. Genç kadın ise eşi ve çocuklarının bulunduğu köye döndü.