Türkiye (Son Dakika) Koca dayağından bıkıp canına kıydı!

Koca dayağından bıkıp canına kıydı!

Paylaş
Koca dayağından bıkıp canına kıydı!

Adana'da kocası tarafından darp edildiğini söyleyerek polise başvuran 19 yaşındaki kadın, 7. kattan atlayarak intihar etti

Olay Seyhan ilçesine bağlı İsmetpaşa Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, yaklaşık 3 yıl önce Mustafa Ş. (25) ile evlenen Tuba Ş. (19), dün öğleden sonra annesi ve babasıyla birlikte Denizli Polis Merkezi’ne giderek eşinden şiddet gördüğünü söyleyip şikayetçi oldu. Genç kadının eşini aramaya başlayan polis ekipleri kadını da annesi ve babasının evine götürdü.

Haberin Devamı

Gece ise 155 polis merkezine İsmetpaşa Mahallesi’nde 7. kattan bir kadının atladığı ihbarı geldi. Olay yerine giden polis kadının 7. kattan apartmanın hemen yanındaki bir katlı bir işyerinin damının beton zeminine düştüğünü belirledi. Bunun üzerine hemen sağlık ekiplerine haber verildi. Genç kadın polis tarafından damdan indirildikten sonra ambulansa götürüldü.

Genç kadının öğle saatlerinde polis merkezine gelerek kocasından şikayetçi olan kadın olduğu ortaya çıktı. Tuba Ş. ambulansla hastaneye kaldırıldı. Tedavi altına alınan Tuba Ş. hayat mücadelesini sabaha karşı kaybetti. Genç kadının eşinin şiddetinden bıkarak canına kıydığı öğrenilirken, kadının cenazesi adli tıp kurumuna kaldırıldı.

Bu arada polis dayakçı kocayı gözaltına aldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Haberin Devamı

İHA