Türkiye (Son Dakika) Koca dayağından kurtulmak için!

Koca dayağından kurtulmak için!

Paylaş
Koca dayağından kurtulmak için!

Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde kocasından sürekli dayak yediği iddia edilen kadın çareyi evi terk edip parklarda yatmakta buldu

Gölbaşı ilçesinde kocası tarafından sık sık şiddet gördüğünü iddia eden Hatice K., dayanamayıp evden ayrıldı. Yusuf (12), Oğuzhan (2), Hüseyin (3,5) ve Ayşe (8) isimli dört çocuk annesi kadın şiddete dayanamadı.

Haberin Devamı

Yaklaşık 13 yıllık evli olduğu eşi Kadir K’dan yıllardan beri dayak yediğini belirten Hatice K, çocuklarını bırakıp evden ayrıldı.

Şiddet mağduru Hatice K. yaşadıklarını şöyle anlattı:

"Eşim beni ve çocuklarımı sürekli dövüyor yaklaşık dört ay önce mahkeme tarafından dört ay uzaklaştırma aldı. Adıyaman kadın sığınma evine devlet beni yerleştirdi. Belediye Başkanımız beni sığınma evinden alarak eşimle barıştırdı. Eşim beni ve çocuklarımızı bir daha dövmeyeceğine söz verdi başkanımızın yanında ama beni ve çocuklarımı dövmeye devam ediyor. 12 yaşındaki oğlumu kemer ile döverek hastanelik etti. Eşimi mahkemeye verip boşanma davası açtım; boşandık. On beş gün sonra boşanma kağıdını alacağım. Bir haftadan beri sokaklardayım. Togem Başkanı Birgül Kütük Özdemir tarafından otele yerleştirildim. Kaymakamlık 500 TL para verecek. Oda otel masraflarına gidiyor. Ben dört çocuk annesiyim. Ben fazla bir şey istemiyorum başımı sokacağım bir ev, bir de iş bulsunlar artık dayanamıyorum. Çocuklarım dayak yiyor. Babaları sürekli alkol alıyor."

Haberin Devamı

Telefonla görüşülen Kaymakam Ali Edip Budan, genç kadının ev tutması halinde kendisine yardımcı olabileceğini ifade ederek, parkta yatan genç kadını otele yerleştireceklerini belirtti.

İHA