Magazin Koca Koca yalanlar 4. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! 3. son bölüm izle

Koca Koca yalanlar 4. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! 3. son bölüm izle

Paylaş
Koca Koca yalanlar 4. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! 3. son bölüm izle

Koca Koca Yalanlar 4. bölüm fragmanı yayınlandı. Koca Koca Yalanlar yeni bölümde, Ahmet eşi Müjgan'ın kendini affettiğini zannediyor ama durum çok farklı... Müjgan boşanma işlemlerini başlattı bile... Bakalım Ahmet bu sürprizle karşılaştığında nasıl bir şok geçirecek.

Kanal D'nin ilk bölümünden itibaren büyük bir başarı elde eden dizisi Koca Koca Yalanları'ın 4. bölüm fragmanı yayınlandı. Koca Koca Yalanlar yeni bölümde eşini aldatan Ahmet'i çok kötü bir sürpriz bekliyor. Müjgan planını sinsi sinsi devreye sokarken hiçbir şeyden haberi olmayan Ahmet, eşinin hamlesiyle resmen bozguna uğrayacak. Öte yandan Müjgan'ın arkadaşları ise endişe içerisinde bu büyük hamleyi bekliyor.

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Ahmet’le Sude’yi birlikte gören Müjgan Ahmet’i evden kovar. Ahmet’in Müjgan’ı ikna etme çalışmaları arkadaşları Şahin, Nilgün, Osman ve Canan’ın da destekleriyle sürmektedir.

Müjgan’ın Ahmet’le ikisini birlikte görmesini sağlayan bizzat kendisi olduğu halde Sude, Ahmet’e kendisini mazur gösterir. Canan ise ölen kocası Serkan’ın sevgilisi olduğunu söyleyen Leyla’nın çocuğuyla birlikte karşısına dikilmesiyle büyük bir üzüntü yaşamaktadır.

3. SON BÖLÜM İZLE