Magazin Koca Koca Yalanlar 6. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Şimdi Ahmet düşünsün

Koca Koca Yalanlar 6. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Şimdi Ahmet düşünsün

Paylaş
Koca Koca Yalanlar 6. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Şimdi Ahmet düşünsün

Koca Koca Yalanlar 6. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Koca Koca Yalanlar yeni bölümde Nilgün ve Canan, plan yapıp Ahmet ile Sude'yi ayırmayı düşünüyor. Sude ise ikiliyi alt ediyor. Öte yandan Müjgan'ın eski arkadaşı Erdem'in organizasyonda ortaya çıkması Ahmet'in sinirlerini germeye yetiyor.

Kanal D'nin ilk bölümden bu yana güzel bir başarı elde eden dizisi Koca Koca Yalanlar'ın 6. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Koca Koca Yalanlar yeni bölümde Ahmet ile Müjgan, çocuklarının büyüdüğünü söyleyip iç çekiyorlar. Her ikisi de birbirlerine ebeveynlik konusunda iltifat ediyor. Fakat Ahmet'in Müjgan'la barışması neredeyse imkansız. Öte yandan Nilgün ve Canan; Ahmet ile Sude'yi ayırma planı yapadursun Sude, yakın 3'lüyü nezarete attırıyor.

Haberin Devamı

ŞİMDİ AHMET DÜŞÜNSÜN

Öte yandan Müjgan'ın eski arkadaşı olan Erdem, bir organizasyonda Müjgan'la karşılaşıyor. İkili hasret giderirken Ahmet bu anlara tanıklık ediyor ve içten içe kıskanıyor. Müjgan ile Erdem'in ilişkilerinin boyutu nereye varacak bilinmez ama Ahmet'in başının ağrıyacağı bir gerçek...

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Ahmet, kendisini dövdüren kişinin Müjgan olduğunu sanmaktadır. Müjgan, çocuklarıyla Nilgün ve Şahin’in bahçesinde kahvaltıya gitmiştir. Ahmet’in intikam için Sude ile el ele Nilgün’lerin bahçesine gelmesine çok sinirlenir. Müjgan’ın annesi Hatice, bahçe hortumuyla Sude ve Ahmet’i ıslatır. Ortalık savaş alanına döner. Sude ise, Ahmet’le evlenme planlarını adım adım uygulamaya girişmektedir. Şantaj sonucu Şahin ve Osman’ın şirketinde çalışmaya başlar.

Haberin Devamı