Dünya Koca kurbanı gelinler

Koca kurbanı gelinler

Paylaş
Koca kurbanı gelinler

İngiliz Vicky Roberts 5 ay önce evlenmişti. Facebook'ta kendisini aldatırken yakaladığı kocası tarafından boğularak öldürüldü. 6 aylık evli Avustralyalı Janet Campbell ise mirasına konmak isteyen kocası tarafından uçurumdan aşağı atıldı

Cesedi garaja sakladı

Haberin Devamı

İngiltere Cheshire’da 5 aylık gelin Vicky Roberts (25) kocası Michael Roberts’ın (27) sosyal paylaşım sitesi Facebook’ta bir kadınla yazıştığını gördü. Aldatıldığını anlayan genç kadın kocası ile kavga etti. Kavga sırasında Michael Roberts karısını boğarak öldürdü.

Cesedini garaja sakladı. Katil koca karısının cep telefonundan kayınvalidesine “Kocamı başka biri için terk ediyorum” diye mesaj yolladı.

Terk ediyorum mesajı

Yine karısının telefonundan kendisine de “Seni terk ediyorum” mesajı yollayan Michael Roberts cinayeti gizlemeye çalıştı. Vicky Roberts’ın 4 gün boyunca telefonu açmamasından şüphelenen ailesi durumu polise bildirdi. Eve gelen polis garajda genç kadının cesedini bulunca Michael Roberts cinayetten tutuklandı.

Haberin Devamı

Kamp çadırı kurdular

Avustralya Sidney’de yaşayan Desmond Campbell (52), 6 ay önce evlendiği Janet Campbell (49) ile kamp yapmaya gitti. Desmond Campbell 50 metrelik bir uçurumun kenarında çadır kurdu.

Ertesi sabah Janet Campbell’ın cesedi uçurumun dibinde bulundu. Desmond Campbell, polise verdiği ifadede “Karım gece tuvalete gitmek için çadırdan çıktı ve geri dönmedi” dedi.

‘Domuz gibi çirkin’

Polise ifade veren arkadaşları Desmond Campbell’ın, karısı için “Domuz gibi çirkin ama derya kadar zengin” dediğini söyledi. Ayrıca Desmond Campbell’ın evliyken 3 ayrı kadınla daha ilişki yaşadığı belirlendi. Bunun üzerine mahkeme Desmond Campbell’ı ‘mirasına konmak için karısını öldürmek’ten Janet Campbell suçlu buldu. Katil koca 24 yıl hapis yatacak.