Spor Kocaelispor kayyuma devredildi

Kocaelispor kayyuma devredildi

Paylaş
Kocaelispor kayyuma devredildi

Olağanüstü kongrede aday çıkmayınca yönetimsiz kalan bir dönemin güçlü Süper Lig takımı Kocaelispor, sonunda kayyuma devredildi

Bir süredir Kocaeli Valisi Ercan Topaca’nın ilgisiyle ayakta kalmaya çalışan 2'nci Lig Kırmızı Grup takımı Kocaelispor, bugün resmen kayyum heyetine kaldı.

Belirsizlik nedeniyle geçen hafta kampı terkedip Vali Ercan Topaca’nın devreye girmesi sonucu dönen futbolcular, bugün kamp için Antalya’ya hareketlerinden önce kulüp binasında toplandı.

Futbolculara bundan böyle kulübün tüm çalışmalarını yürütecek valiliğin atadığı kayyum heyeti tanıtıldı. Başkanlığını Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Rafet Kırgız’ın üstlendiği kayyum heyetinde Kemal Yazıcı ve Orhan Sarısüleyman’ın bulunduğu bildirildi.

Toplantıda hazır bulunan İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, Kocaelispor’un kentin önemli bir markası olduğunu belirtti, şöyle dedi: “Kamp başlamadan futbolcuları ve tesis çalışanlarını ziyaret etmek, sembolik de olsa destek olmak amacıyla kulübe geldik.

Bu kent Kocaelispor sayesinde çok güzel başarıları yaşadı. Başarıları beraber paylaştığımız gibi üzüntüleri de beraber paylaşmalıyız. Bizler de elimizden gelen desteği vermek amacıyla bugün futbolcu ve tesis çalışanlarına 1000'er TL para desteğinde bulunduk.“

Kocaelispor'un Antalya Belek’teki Lyki World Otel’de 10 gün kampa kampa gireceği açıklandı. Antalya’ya hareket eden kafilenin başkanlığını teknik direktör Soner Alp'le takım kaptanı Serdar Topraktepe’nin yapacağı bildirildi.

Ergün AYAZ/Kocaeli (DHA)

Haberin Devamı