Gündem Kocaelispor'da kabus gibi günler

Kocaelispor'da kabus gibi günler

Paylaş
Kocaelispor'da kabus gibi günler

Özellikle Marmara depremi ardından başlayan düşüşle gerileyen Kocaelispor'da yaşanan sıkıntılara ölüm acıları da eklenmeye başladı

Geçen hafta, ekonomik sıkıntı nedeniyle işten çıkarılan ve ertesi gün evinde kalp krizi geçirerek ölen 20 yıllık malzemeci Galip Başarır'dan sonra, dün akşam da yine kriz nedeniyle bir ay zorunlu izne çıkarılan kulüp çalışanı 42 yaşındaki Ümit Dağrende kendisini trenin önüne atarak yaşamına son verdi.

Halen ekonomik sıkıntılarla boğuşan, para ödeyemediği için çalışanlarının işine son vermek zorunda kalan Kocaelispor’da, 20 yıllık malzemeci Galip Başarır'ın da geçen hafta işine son verildi.

Bir yılı aşkın süredir ücretini alamadığı bilinen Galip Başarır geçen hafta işten çıkarıldıktan sonra yakınlarının ifadesine göre sabaha kadar uyuyamadı ve evin içinde dolaştı. Başarır, sabah saatlerinde de ise geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

TRENİN ÖNÜNE ATLADI

Tüm Kocaelispor camiasının yakından tanıdığı emektar malzemecinin ölümü büyük üzüntü yaratırken, dün akşam saatlerinde Kocaelispor bir ölüm haberiyle daha sarsıldı.

Bu kez, yine ücreti ödenemeyen kulüp personeli olan ve dün bir aylığına ücretsiz izne çıkarılan Ümit Dağrence, kendisini Kocaeli Fuarı yakınında, gelen trenin önüne attı.

Dağrence, olay yerinde yaşamını yitirdi. Bu iki emektar çalışanın art arda ölümleri, ailelerinin yanı sıra onları yakından tanıyan Kocaelispor taraftarlarında da şoke etti.