Erdoğan Arıpınar Kocaman bir adam 2
HABERİ PAYLAŞ

Kocaman bir adam 2

POSTA’nın sevgili okuyucuları bu başlığı bir yıl kadar önce (28 Haziran 2009 tarihli) gazetemizde okumuştu. Aykut Kocaman o günlerde Fenerbahçe Spor Kulübü’nün sportif direktörü olmuştu. Aykut’u o yazımda tanıdığım kişiliği ile anlatmıştım. Neredeyse tam bir yıl sonra Fenerbahçe Futbol Takımı’nın Teknik Direktörü oldu. Bu geçen bir yıl; hem onun ve hem de Fenerbahçe için çok yararlı oldu. Yalnız yıldız bir futbolcu olarak bulunduğu Fenerbahçe’de, bir yıl bir yönetici olarak bence çok iyi deneyimler kazandı. Bunun üzerine futbol bilgisi yetenekleri ve herkesin güvendiği dik duruş eklenince, hem kendisi hem de Fenerbahçe çok şey kazanacaktır. Çeşitli yazılar ve yorumlar okuyorum.

Haberin Devamı

Fenerbahçe bir değirmenmiş; öğütülenlerin listesi uzadıkça uzuyor. Unutmamak gerekir ki; değirmenlerin de bir gücü vardır. Yumuşak, dirençsiz şeyleri öğütürler, çeliği öğüten değirmen henüz icat edilmedi. Son olarak yarattığı Ankaraspor’u hatırlıyoruz. Oynadığı şık futbolu ve takım disiplini ile hepimiz onu sevmiştik. Şimdi, Kocaman’ın elinde Türkiye’nin bir sanayi kuruluşu gibi yönetilen ve örnek gösterilen, arkasında dev gibi bir taraftar topluluğu olan bir kulübün, Fenerbahçe’nin futbol takımı var. Burada tüm imkanların yanı sıra, her hareketi izleyen milyonlarca göz de var.

Aykut Kocaman prensiplerinden hiçbir taviz vermeden, gürültülere kulak tıkayarak yendiği takımın seyircisine üzülecek kadar Fair Play ruhu taşıyarak 100. yılından yıllar alan Fenerbahçe’yi sevilen, güzel futbol oynayan ve başarılı olan bir takım yapacaktır. Bu hem Fenerbahçe hem ülke futbolu için bir kazanç olacaktır. Hayırlı olsun.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder