Futbol Kocaman devrimi
Paylaş
Kocaman devrimi

Kocaman devrimi

Teknik direktörlük görevinin resmen açıklanmasından sonra Aykut Kocaman’ın özellikle üstüne basarak söylediği bir konu var: Köklü değişim.

Haberturk'ten Senad Ok'un haberine göre genç hoca bunu ifade ederken de konuşmalarında ufak ufak da olsa futbol takımında bazı taşların yerinden oynayacağının ve eski görüntüden uzaklaşılacağının sinyalleri var. Yani özetleyecek olursak, ‘Kocaman’ bir devrim yaşanacak Sarı-Lacivertliler’de. Artık tribünler geçmişin aksine sahada daha agresif ve daha mücadeleci bir takım bulacak. Bu durumda da ortaya Alex sürprizi çıkacak. Kocaman’ın takımda en beğendiği isimlerden biri de Alex. Brezilyalı yıldız ile aralarında hiçbir sorun yok. Ancak koşan ve agresif oynayacak olan F.Bahçe’nin bu görüntüsü de sambacı için oldukça ters. Sarı-Lacivertliler’in genç teknik patronu da bunu bildiği için sezon içerisinde radikal kararlar alacak.

SİSTEME GÖRE BELLİ OLACAK

Haberin Devamı

Alex de Souza, Fenerbahçe’de görev yapan Zico, Aragones ve Daum’un hep vazgeçilmezi oldu. Ancak Aykut Kocaman döneminde Brezilyalı yıldız artık zaman zaman 90 dakika bitmeden, belki de ilk 45 dakikalar sonunda oyundan alınırken görülecek. Bazı maçlarda ise kaptan yedek kulübesinde yer alacak. Kısacası, Kocaman her karşılaşmanın oyun sistemini ayrı belirleyeceği için Alex’in onbirdeki durumu da sık sık değişecek.