Spor Kocaman galibiyeti yorumladı

Kocaman galibiyeti yorumladı

Paylaş
Kocaman galibiyeti yorumladı

Fenerbahçe teknik direktörü Aykut Kocaman, Akhisar Belediyespor maçında istedikleri 3 puanı aldıklarını söyledi

Spor Toto Süper Lig'de Akhisar Belediyespor'u 2-1 yenen Fenerbahçe'de teknik direktör Aykut Kocaman, Akhisar Belediyespor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Karşılaşmaya şanssız bir şekilde başladıklarını belirten Kocaman; "Maça damgasını vuran son 3-4 dakikalık periyod oldu. Özellikle ligde yarışımızda çok puan kaybıyla başladık. Amacımız puan kaybımızı en aza indirmekti. Karşılaşmaya şanssızlıklar altında başladık ancak daha sonra kontrolü elimize almaya başladık. Son paslarda ve son vuruşlarda isabet kaydedemedik. Ama yine de aldığımız 3 puan çok önemliydi" diye konuştu.

Öncelikli amaçlarının 3 puan almak olduğunu belirten Fenerbahçe teknik direktörü; "Skora çok ihtiyacımız vardı ama önceliğimiz 3 puanı almaktı. Bence bu maçın en önemli tarafı buydu. Antalyaspor mağlubiyeti sonrası toparlanmamız gerekiyordu. Bu maç bizim toparlanmamıza neden oldu. Son 3-4 dakikalık periyotta pasif bir görüntü çizmiş olabiliriz ama maçın tamamında böyle değildik" dedi.

UEFA Avrupa Ligi'nde AEL Limassol karşılaşmasında galibiyet için sahaya çıkacaklarını belirten Kocaman; "Şimdi Limassol maçını bekliyoruz. 4. maç bizim için çok önemli. Limassol'u burda yenersek, 5. ve 6. maçlara çok avantajlı şekilde gideceğiz. Bunu başaracağımıza inanıyorum" dedi.

Haberin Devamı

Gazeteport