Spor Kocaman hüsran

Kocaman hüsran

Paylaş
Kocaman hüsran

Büyük umutlarla teknik direktörlük görevine getirilen Aykut Kocaman, geride kalan 2 aylık dönemde hayal kırıklığı yarattı

Christoph Daum’un görevine son verilmesinin ardından büyük umutlarla Fenerbahçe Teknik Direktörlüğü’ne getirilen Aykut Kocaman geride kalan 2 aylık dönemde beklentilerin çok uzağında kaldı.

Sportif direktörlükten sonra bu sezon Fenerbahçe Teknik Direktörlüğü görevini de üstlenen Aykut Kocaman, takımıyla çıktığı 5 resmi maçta hiç de başarılı bir görüntü çizemedi.

Sarı-lacivertli ekip, Kocaman yönetimindeki 5 resmi karşılaşmada sadece 1 galibiyet elde ederken, 1 beraberlik, 3 mağlubiyet aldı. Aykut Kocaman’a olan eleştiriler Trabzonspor karşılaşmasında sahaya sürdüğü ilk 11’le doruk noktasına çıktı.

Zorlu mücadele öncesi sürpriz bir şekilde 4-4-2 sistemine geçen Kocaman, Alex ve Stoch’u yedek soyundurdu. Ancak 90 dakika tamamlandığında sahadan 3-2’lik galibiyetle ayrılan Trabzonspor, farklı bir skoru da kaçıran taraf olmuştu.

Sonuçta Aykut Kocaman yönetimindeki Fenerbahçe, taraftarına güven vermiyor. İnternetteki forumlarda yarın oynanacak PAOK karşılaşmasında alınacak kötü bir sonuç ve Avrupa’ya veda edilmesinin, Aykut Kocaman’ın görev süresini iyice kısaltacağı görüşü hakim.

KOCAMAN'IN KARNESİ

Y.Boys-Fenerbahçe: 2-2
Fenebahçe-Y.Boys: 0-1
Fenerbahçe-Antalya: 4-0
PAK-Fenerbahe: 1-0
Trabzon-Fenerbahçe: 3-2

Yusuf DURSUN

Haberin Devamı