Spor Kocaman: Kimse vazgeçilmez değil

Kocaman: Kimse vazgeçilmez değil

Paylaş
Kocaman: Kimse vazgeçilmez değil

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, 5-2'lik Köln yenilgisi sonrasında futbolcularına sert uyarılarda bulundu

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, “Kimsenin yeri garanti değil. Kendinize gelin. Bu durumun sürmesine izin vermem.” Oyuncularına “Fenerbahçe’de oynadığınızı unutmayın” ikazında bulunan Kocaman, “Ya düzeleceksiniz ya düzeleceksiniz. Bu işi yapacağız. Yapamayan herkes gidecek” diyerek rest çekti.

Haberin Devamı

TEK YILDIZ FENERBAHÇE

Tek yıldızın Fenerbahçe olduğunu kaydeden tecrübeli çalıştırıcı, “Hiç kimse vazgeçilmez değildir. Hazırlık maçı dahi olsa Kanarya kimseden 5 gol yiyemez, yememeli. Köln maçındaki haliniz içler acısıydı. Profesyonel oyuncular bu kadar sorumsuz ve isteksiz olamaz. Fenerbahçe taraftarını üzmeye kimsenin hakkı yok” şeklinde konuştu.

Kocaman, antrenman sonrasında saha ortasında kaptan Alex ile bir süre sohbet ederek yenilginin nedenleri hakkında değerlendirmede bulundu. Kaptan, Kocaman’a tüm suçun kendilerinde olduğunu söyleyip düzelme sözü verdi.

Bu arada yönetim yabancı golcü ve orta saha transferinde hızlı hareket etme kararı aldı. İdarecilerin bugün biten en az bir transferi açıklayacağı ileri sürüldü.

Haberin Devamı