Spor Kocaman: Kulaklarınızı kapatın

Kocaman: Kulaklarınızı kapatın

Paylaş
Kocaman: Kulaklarınızı kapatın

Aykut Kocaman öğrencilerine, “Kulaklarınızı kapatın, işinize bakın. 10 maç ve kazanılacak 30 puan var. Siz kazanmak için vargücünüzle çalışın” dedi

Seri galibiyetlerin keyif verdiğini söyleyen teknik direktör Aykut Kocaman, oyuncularından rakiplerden gelen seslere kulaklarını kapatmalarını isteyip, “Tek yapmanız gereken sahada mücadelenizi verip, maçlarımızı kazanmak olmalı” uyarısını yaptı.

Sezona kötü başlamasına karşın, müthiş bir çıkışa geçerek, 12 maçın 11’ini kazanan, ikinci yarıda hiç puan kaybetmeyen Fenerbahçe’de şampiyonluk şarkıları çok daha gür söyleniyor.

Trabzonspor’u yakalayan ve iki haftadır averajla liderlik koltuğunda oturan Kanarya’da tek düşünce, galibiyet serisini sürdürmek ve sezon sonunda mutlu sona ulaşmak.

Gençlerbirliği deplasmanı sonrası, galibiyet serisinin devam etmesi nedeniyle camianın şampiyonluk havasını daha istekli soluduğunu ifade eden teknik direktör Aykut Kocaman, her maçın stresli ve final havasında geçeceğini vurguladı.

"9'DA 9'U BEKLEMİYORDUM"


9’da 9 yapmayı aklının ucundan geçirmediğini kaydeden genç hoca, “İyi bir seri yakaladık. Devamının gelip gelmeyeceği konusunda kafa yormadığım için pek de umurumda değil.

Umurumda olması için kafamda olması gerekir. Rakipler kaybederken, bizim seri galibiyetler yaşamamız keyif veriyor. Temennim bu sürecin devam etmesi” dedi.

"SADECE GÖREVİNİZİ DÜŞÜNÜN"

Fenerbahçe Teknik Direktörü’nün, oyuncularıyla yaptığı konuşmada ise, Trabzon cephesinden kendileri hakkında yapılan eleştirilere kulak asmamalarını istediği öğrenildi.

Kocaman’ın, “Dışarıdan gelen tüm seslere kulaklarınızı kapatın ve sadece görevinizi düşünün. Biz, kendi işimize bakacak ve sahada konuşacağız. Bunu yaptığımız sürece başarılı oluruz.
Şu anda yaşadıklarımız sadece rakamsal birer veri. Önemli olan sezonu şampiyon olarak bitirmek. Aklınızda sadece bu olsun” dediği belirlendi.

Haberin Devamı