Spor Kocaman noktayı koydu

Kocaman noktayı koydu

Paylaş
Kocaman noktayı koydu

Son haftalardaki kötü sonuçlar nedeniyle eleştirilerin odağında bulunan Fenerbahçe'de, Sportif Direktör Aykut Kocaman suskunluğunu bozdu

Samandıra’daki Can Bartu Tesisleri’nde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Kocaman, teknik Direktör Christoph Daum ile aralarında problem varmış gibi bir ortam yaratıldığını, ancak böyle bir sorun yaşanmadığını söyledi.

Kocaman, “Baştan nasıl başladıysa ilişkimiz öyle devam ediyor. Olumsuz sonuçlar olduğu için böyle haberlere başvuruluyor maalesef. Kamuoyunda Daum’un arkasından gelecek kişi olarak lanse edildim. Ama böyle bir durum yok” diye konuştu.

Aykut Kocaman, sportif direktörün görev alanı nedeniyle, teknik direktörlerin bu sistemden rahatsızlık duymasının normal olduğunu da dile getirerek, “Bir gerçek var... Bizim ortak noktamız Fenerbahçe. Ben ne kulübeye girdim ne de sahaya girdim. Sonuna kadar da girmeyeceğim.

Sahaya inme gibi bir düşüncem hiç bir zaman olmadı. Daum’un üzerine gelmem gibi bir düşüncem yok. Asla olmadı, olmayacak da. Sezon sonunda pozisyonum ile ilgili bir değerlendirme yapacağım” ifadesini kullandı

Haberin Devamı