Spor Kocaman revizyon

Kocaman revizyon

Paylaş
Kocaman revizyon

Teknik direktör Aykut Kocaman, Fenerbahçe'nin başarısı için kolları sıvadı

Fenerbahçe’de sportif direktörlüğün yanında teknik direktörlük görevini de üstlenen Aykut Kocaman, ipleri eline aldı. Christoph Daum’un uyguladığı 4-4-1-1 sisteminden daha hücum ağırlıklı olan 4-4-2’ye geçmeyi planlayan Kocaman, kadroda da büyük bir revizyon yapacak.

Haberin Devamı

İmza töreninde “Bu transfer döneminde hem bize katılacak hem de bünyemizden ayrılacak isimler olacak” diyerek değişimin sinyali veren Aykut Kocaman’ın, Önder Turacı, Colin Kazım, Deivid ve Daniel Güiza ile çalışmayı düşünmediği öğrenildi. Önümüzdeki günlerde bu futbolcularla bir araya gelecek olan Kocaman’ın, 4 futbolcudan kendilerine kulüp bulmasını isteyeceği kaydedildi.

Deivid’e Brezilya’dan, Güiza’ya İspanya’dan talipler olduğu belirtilirken, Önder ve Kazım’ın ise bir yıl daha kiraya verilebileceği gelen haberler arasında. Bu gelişmelerin yanında Daniel Güiza’nın tavırları da kafa karıştırdı. Sezon açılışına gelmeyen ve bu nedenle 20 bin dolar ceza alan İspanyol futbolcu dünkü sağlık kontrollerine de katılmadı.

Haberin Devamı

İspanya Milli Takımı’na çağırılmaması, Fenerbahçe’de yaşanan teknik kadro değişikliği ve takımdaki durumunun belirsizliği nedeniyle kafası karışan Daniel Güiza konusunda yönetimin nasıl bir yol izleyeceği merak konusu. Sarı-Lacivertliler’in, Daniel Güiza’ya ‘garanti para yerine, maç ve gol başı’ içerikli yeni sözleşme teklifi yapması da gündemde.