Spor Kocaman'ın hedefi Krasic

Kocaman'ın hedefi Krasic

Paylaş
Kocaman'ın hedefi Krasic

Aykut Kocaman, CSKA Moskova'nın süper yıldızı Krasiç'e Dünya Kupası'nın başlangıç tarihi olan 11 Haziran'dan önce imza attırmak için yurt dışına kamp kurdu

Kocaman bir yandan futbolcu ile kesin anlaşmayı yapmak, diğer yandan ise kulübü CSKA Moskova’nın istediği 15 milyon euroluk bonservis bedelini indirmek istiyor.

Haberin Devamı

Krasiç’in Güney Afrika’da yapılacak olan 2010 Dünya Kupası’nda iyi maçlar çıkarması halinde ücretinin ikiye katlanacağını hesaba katan Başkan Aziz Yıldırım, Kocaman ile yaptığı görüşmede “Ne yap et 11 Haziran’dan önce imzayı attır. Bu transferi bitirirsek Türkiye’de karşımızda kimse duramaz. Sana güveniyorum. Fenerbahçe’yi ve İstanbul’u çok iyi anlat” dedi.

Bu arada Krasiç, anlaştıkları takdirde Sarı-Lacivertliler’de seve seve forma giyebileceğini söyledi. Fenerbahçe’nin Avrupa’nın sayılı kulüplerinden biri olduğunu kaydeden Sırp oyuncu şöyle konuştu: “Fenerbahçe zengin bir kulüp. Ayrıca mükemmel bir taraftarı var. Böyle bir ekipte herkes top koşturmak ister. Ancak ben de geleceğimi düşünmek zorundayım. Hem maddi açıdan hem de manevi açıdan tatmin edilirsem bu iş olur.”

Haberin Devamı