Yaşam Kocamı nasıl yakaladım? (9)

Kocamı nasıl yakaladım? (9)

Paylaş
Kocamı nasıl yakaladım? (9)

Aşk doktoru Mehmet Coşkundeniz, aldatılan kadınların öykülerini kaleme aldı. Hepsi yaşanmış gerçek öyküler...

Kocam önce kız kardeşimi taciz etti. Sonra çalıştığı işyerinin patronunun baldızını baştan çıkardı. Bu da yetmedi patronunun karısıyla ilişkiye girdi. Hepsinde yakaladım ve yaptıklarını suratına haykırdım. Ne yazık ki ailemi de kandırdığı için boşanamıyorum. Bu aşağılık adama hâlâ katlanmak zorunda kalıyorum.

Eşimle görücü usulü tanıştık. 1 yıl nişanlı kaldıktan sonra 2003’te evlendik. Evlendiğimiz dönemde eşimin ne mesleği vardı ne de kariyeri. Aslında “Hiçbir şeyi yoktu” demek daha doğru olur. Kısacası her anlamda ‘sıfır’ bir insandı. Benimse elimde mesleğim vardı, ekmeğimi kazanabiliyordum. Evliliğimizin dördüncü ayıydı. Mevsim kıştı ve ben gündüzleri çalıştığım için evin işlerini ancak akşamları yapabiliyordum.

O gün, kız kardeşim de bizdeydi. Kız kardeşim ve kocam salonda televizyon izliyordu, bense yatak odasında bir gün önceden yıkadığım ve kuruttuğum çamaşırları katlayıp kaldırıyordum. Bir ara kız kardeşim yanıma geldi ve yatak odasında oturmaya başladı. “Ne oldu, izlediğiniz dizi bitti mi?” diye sordum. “Bitmedi ama ben burada kalmak istiyorum. Senin işin bitince beraber salona geçeriz” dedi.

Neler olduğuna bir anlam verememiştim. İşim bitince biz salona geçtik. Biz gelince de eşim “Ben yatacağım” deyip yatak odasına gitti. Çalışmadığı için eşim geç yatardı. O gün erkenden yatması garibime gitmişti. Gerçeği kız kardeşim anlattı. Kardeşim, “Abla sana bir şey söyleyeceğim ama bana inanmanı istiyorum. Az önce eniştem benim yanıma oturdu ve sarılıp öpmek istedi. ‘

Sen ne yapıyorsun’ deyip ittim onu ve hemen senin yanına geldim” dedi. Dünya başıma yıkılmıştı, ne yapacağımı bilemiyordum. Kardeşim de korkmuştu, kocamın ona gece bir şey yapmasından korkuyordu. Kardeşime “Sen geç odana, kapıyı kilitle yat, gerekirse bütün gece uyumayıp nöbet tutarım” dedim.

SARILIP ÖPMEYE KALKMIŞ

Yatak odasına gittiğimde eşim uyuyordu. Hemen uyandırdım onu, bu konuyu konuşmalıydım. “Sen ne yapmaya çalışıyorsun? O senin kardeşinin yaşında, utanmıyor musun? Senin gözün bu kadar mı döndü? Terbiyesiz bir adammışsın. Aslında adam bile değilmişsin. Kalıbına yazık. Boşanmak istiyorum senden” dedim. Bana verebildiği tek cevap, “Bir anda oldu. Ne yaptığımı anlamadım” oldu.

Sabah uyandığımızda ne yapacağımı bilmiyordum. Babam çok eski kafalı biriydi. Bu olayı anlatsam, kız kardeşimi suçlarlar, “Enişteni sen mi baştan çıkardın?” diye hesap sorarlardı. Boşanmaya kalksam, karşı çıkacaklardı. Yeni evliydim ve görünürde boşanmam için hiçbir sebep yoktu. Mecburen evliliğimi devam ettirdim. Ama eşimle çok uzun süre küs kaldım.

Sabahları günaydın demedim, akşamları geldiğinde tek kelime etmedim. Ama aynı evin içinde yaşıyorduk ve bir süre sonra tabii ki barışmak zorunda kaldım. Ama eşimi affetmekle en büyük hatayı yaptığımı 2 yıl sonra anlayacaktım.

'KARIM HASTA' DEMİŞ



Bu olayın üzerinden 2 yıl geçmişti, ben hamileydim. Ramazan ayında akşam üzeri alışveriş için kardeşimle dışarı çıktık. Eşim o dönemde elektronik eşya satan bir mağazada tezgahtar olarak çalışıyordu. Ramazan olduğu için neredeyse sahura kadar açık kalıyorlardı. Alışveriş için dışarı çıktığımızda tesadüf eseri eşimle karşılaştım. Eşimin yanında, patronunun baldızı vardı.

O kadın, beni görünce birden eşimin yanından uzaklaştı. Ben yanına geldiğimde eşim ne söyleyeceğini şaşırdı, bocaladı, sonunda da “Patronum bana ‘Git baldızımı al getir’ dedi. Ben de onu alıp dükkana götürüyordum” dedi. Aptallık işte, o an söylediklerine inandım. Biz eve dönerken kardeşim bana “Abla eniştem sana yalan söyledi, bunu herkes anlardı ama bir sen anlamadın” dedi.

Düşününce kardeşime hak verdim ve hemen eşimin işyerine gittim. Patronu oradaydı, eşim yoktu. Patronuna eşimin nerede olduğunu sordum. Patron, “Bana ‘Karım hasta eve gideceğim’ deyip izin istedi. Ben de hamile olduğunu bildiğim için izin verdim” deyince bir şok daha yaşadım. Kocam eve geldiğinde yine büyük bir kavga gürültü koptu. Her şeyi itiraf etti bana... Patronunun baldızıyla ilişkisi olduğunu açıkça söyledi. Sonra da çekildi kenara. Onu affetmek yine bana düştü çünkü hamileydim. Mecburen bir kez daha aldatmasını sineye çektim.

CÜZDANDAKİ FOTOĞRAF

Ama huylu huyundan vazgeçmezmiş. Benim kocam o kadar aşağılık biriydi ki önce patronunun baldızıyla birlikte oldu, sonra da patronunun karısıyla. Yani iki kız kardeşle birlikte oldu şerefsiz... Ben zaten kocamdan o olaydan sonra sürekli şüpheleniyordum. Bu nedenle her fırsatta cüzdanını, cep telefonunu karıştırıyordum.

Doğum yapmıştım, çocuğum 1 yaşına gelmişti. Yine bir gün cüzdanını karıştırırken patronunun karısı Tülay’ın fotoğrafını gördüm. İnanamıyordum bu ne demek oluyordu? Biz patronu ve karısıyla ailece görüşüyorduk. Bunu nasıl yapabilmişti? O anda tansiyonum fırladı ve fenalık geçirdim. Beni hemen hastaneye götürdüler. Tansiyonum 19’u gösteriyordu.

Doktorlar “Biraz daha gecikseydin felç olabilirdin” dedi. Hastaneden eve döndüğümde bir kez daha tartıştık aşağılık kocamla. Bana aralarında bir şey olmadığını söyledi. İnanmış gibi göründüm ama cep telefonu mesajlarını takibe aldım. Her şey ortadaydı aslında. Eşim cep telefonunu sürekli benden kaçırıyordu. Ona “Eğer o işten ayrılmazsan benim yüzümü göremezsin” dedim. Eşim işten ayrıldı ama buna rağmen yine de ziyaret bahanesiyle eski işyerine gitmeye devam etti. Bu durum beni sinir ediyordu ama elimden hiçbir şey gelmiyordu.

ŞEHİR DEĞİŞTİRDİK



Durum, dayanılacak gibi değildi. sonunda ben de işten ayrıldım, gül gibi mesleğimi bıraktım ve benim memleketim olan İzmir’e yerleştik. Babamı devreye soktum, boşanmak istediğimi söyledim ama babamı da kandırdı. Babama, “Ben hiçbir şey yapmıyorum. Kızınız aşırı kıskanç beni hep yanlış alıyor” dedi. Babam da ona inandı ve boşanmama engel oldu.

İzmir’e yerleşeli 4 ay oldu. Ben de işimi bıraktığım için maddi sıkıntı çekiyoruz. Depresyondayım. O aşağılık adam ise benim hâlâ onu eskisi gibi sevmemi bekliyor. Bense onu zerre kadar sevmiyorum. Hatta en küçük bir hatasında bile onu öldüresim geliyor. Ne yazık ki boşanamıyorum ve hâlâ ona katlanıyorum. Kesinlikle onunla evli kalmak istemediğimi biliyorum.

Onunla aynı yatağı paylaşmak bile beni iğrendiriyor. Bu olay nereye gidecek, nasıl sonlanacak hiçbir fikrim yok. Tek bildiğim, ben bunların hiçbirini hak etmedim. Bu hikayeyi okuyanlardan bir isteğim var. Eşiniz, sevgiliniz bir hata yaptığında sakın onun düzelmesini beklemeyin. Çünkü asla düzelmiyorlar. Siz affettikçe onlar daha da cesaretlenip tekrar aldatıyorlar. En iyisi, aldatıldığınızı anladığınız an orada kestirip atmak.

Önceki yazılar...

Parayı buldu, fahişelere koştu

Beni görünce kıpkırmızı oldu

Odasına önce beni, sonra Yeliz'i çağırıyordu

Askerdeydi, terk ettim, fena ödetti!

Bir akşam içti içti...

İşyerinde değil, sevgilisinin koynundaydı

Cep telefonunu benden saklıyordu...

Arkadaşına anlatırken yakaladım

3

Haberin Devamı