Magazin 'Kocamın uyguladığı şiddet belgeli'

'Kocamın uyguladığı şiddet belgeli'

Paylaş
'Kocamın uyguladığı şiddet belgeli'

Etiler Şamdan'ın sahibi Mehmet Tuna'nın 17 yıllık eşi Şehnaz Tuna'dan şok açıklamalar

İstanbul'un en köklü gece kulüplerinden Etiler Şamdan’ın sahibi Mehmet Tuna’nın 17 yıllık eşi Şehnaz Tuna, kendisine şiddet uyguladığı, alkol tedavisi gördüğü, aldattığı, çocuklarıyla ilgilenmediği gibi suçlamalarda bulunup kocasına 6 milyon lira tazminat, 50 bin lira aylık nafaka istemiyle boşanma davası açmıştı.

Haberin Devamı

Dava süreci devam ederken Mehmet Tuna, Şehnaz Tuna’nın bayılana kadar içip dağıttığını, kulüpte kafasında bardak kırdığını söyleyip, istediği tazminatı ödemesinin mümkün olmadığını belirterek “Etim ne budum ne? Hortumladı demek istemiyorum ama Şamdan’da müdürlük yaparken aldığı paralar ona yeter de artar bile” şeklinde konuştu.

"ŞİDDETİN RESMİ DELİLİ VAR"

Şehnaz Tuna ise, Mehmet Tuna’nın kafasında bardak kırmadığını ancak onun kendisine uyguladığı şiddetin resmi delili olduğunu belirterek; “Öyle bir bardak kırma olayı tabii ki olmadı. Ama bana yapılan şiddetin resmi delili var. Dilekçemde de belirttim. Bu iddiaları yapmasını anlayamadım.

Mehmet’in de muhtemelen içkili bir zamanında bu röportajı verdiğini düşünüyorum” diye konuştu. Mehmet Tuna’nın yanında çalışanların onun lehine şahitlik yapacağını iddia eden Şehnaz Tuna, “Benim elimde şiddetin resmi delili var. Benim boyutum ortada. Ben 1.55 boyunda, 49 kilo bir kadınım. Mehmet Bey 1.70 boyunda, 90 kilo bir adam. Göz var izan var. Ben susma hakkımı kullanıyorum. Davada her şeyi göreceksiniz” dedi.

Habertürk

Haberin Devamı