Aşk - İlişkiler Kocan Kadar Konuş kitabının yazarı Şebnem Burcuoğlu aşkı yanı başınızda aramanızı öneriyor

Kocan Kadar Konuş kitabının yazarı Şebnem Burcuoğlu aşkı yanı başınızda aramanızı öneriyor

Paylaş
Kocan Kadar Konuş kitabının yazarı Şebnem Burcuoğlu aşkı yanı başınızda aramanızı öneriyor

Sevgililerin tanışma hikayelerini dinlemeyi kim sevmez ki; tesadüf, kader, heyecan, aksilikler… Mobil tanışma uygulaması happn, yeni reklam filmiyle seyirciyi yollarının kesiştiği kişilerle tanışmaya davet ediyor. Filmin başrolünde ilişkiler üzerine yazdığı kitapları filme de aktarılan, sevilen yazar Şebnem Burcuoğlu rol alıyor

“Kocan Kadar Konuş”, “Kocan Kadar Konuş Diriliş” ve “Çevrimdışı Aşk” gibi çok satan romanların yazarı Şebnem Burcuoğlu, Paris merkezli mobil tanışma uygulaması happn’ın yeni yüzü oldu. Kadın erkek ilişkilerini konu alan çok satan romanlarıyla adından söz ettiren yazar, seri halinde çekilen iki reklam filminde yakın arkadaşlarıyla birlikte rol aldı. Reklam filminde, iki kadının hayatlarının aşkıyla tanışma hikayelerinden yola çıkılarak Türkiye’de bekarların kadere ikinci bir şans verme öyküsüne yer veriliyor.

Eğlenceli bir ev ortamında geçen ilk reklam filminde Burcuoğlu, erkek arkadaşıyla nasıl tanıştığını merak ettiği arkadaşını soru yağmuruna tutuyor. Arkadaşının üstü kapalı cevaplar vermesi üzerine, annesi söze girip happn’da tanıştıklarını açıklıyor ve Burcuoğlu’nun telefonuna da happn uygulamasını indiriyor. Böylece, ilişkiler üzerine kitaplar yazan Şebnem Burcuoğlu bu kez de şansını happn’da deniyor.

İlkinin devamı niteliğinde olan ikinci reklam filmi ise bir kafede geçiyor. happn’da beğendiği bir kişinin çok yakınında olduğunu gören Şebnem Burcuoğlu, o sırada aynı kafede olduklarını fark ediyor ve olaylar gelişiyor.

Online mecralarda yayınlanmak üzere hazırlanan reklam serisi Instagram ve Facebook üzerinden de izlenebilecek. happn’ın reklam filmlerinin yönetmenliğini Deniz Birgi yaptı.

Gerçek zamanlı konum belirleme özelliği ile kullanıcıların yollarının kesiştiği kişilerle tanışmasını sağlayan ilk mobil tanışma uygulaması olan happn, dünyada 50’den fazla büyük şehirde 45 milyonun üzerinde kişi tarafından kullanılıyor.

Haberin Devamı