Türkiye (Son Dakika) Kocası bıçakladı, kayınbiraderi öldürmek istedi

Kocası bıçakladı, kayınbiraderi öldürmek istedi

Paylaş
Kocası bıçakladı, kayınbiraderi öldürmek istedi

Adana’da eşi Kevser Ötgen’i 10 yerinden bıçaklayarak yaraladıktan sonra tutuklanan Hüseyin Ötgen’in kardeşi Cumali Ötgen, ağabeyi cezaevine girdikten sonra yengesini öldürmek isterken yakalandı

Kimliği belirsiz bir kişi, otomatik tabanca ile bir eve ateş açma hazırlığındayken, devriye gezen polisler tarafından fark edildi.



SİLAHI ATIP KAÇMIŞTI


Polisleri görünce gri renkli bir otomobile binen şüpheli, silahı da yola atıp, kaçtı. Polis saldırı düzenlenmek istenen evde 9 Aralık’ta eşi tarafından 10 yerinden bıçaklanan yaralı Kevser Ötgen’in oturduğunu belirledi.

Soruşturmayı genişleten polis, fırıncılık yapan Hüseyin Ötgen’in 2 çocuğunun annesi Kevser Ötgen’i bıçakladığı, ardından da tutuklandığını saptadı.



Evin önünde silahlı saldırı hazırlığında olan kişinin de cezaevindeki Hüseyin Ötgen’in kardeşi Cumali Ötgen olduğu ancak, polisin olayı fark etmesi üzerine planın suya düştüğü ortaya çıktı.

İNTİKAM ALMAK İÇİN ÖLDÜRMEK İSTEDİ


Yakalanarak gözaltına alınan Cumali Ötgen, ağabeyinin hapse düşmesine neden olduğu için yengesini intikam almak için öldürmeye gittiğini söyledi.

Emniyetteki sorgusunun ardından sağlık kontrolünden geçirilen Cumali Ötgen, adliyeye sevk edildi.

Haberin Devamı