Gündem Kocası evdeyken sevgilisi olan patronu gelince... Kan donduran olay!

Kocası evdeyken sevgilisi olan patronu gelince... Kan donduran olay!

Paylaş
Kocası evdeyken sevgilisi olan patronu gelince... Kan donduran olay!

Karaman’da üç gün önce cezaevinden izinli olarak geldiği evinde başından silahla vurularak öldürülen adamın katili, karısının sevgilisi çıktı. Ayşe Altınbilek’in, aynı zamanda patronu olan erkek arkadaşını, kocası Mehmet Altınbilek'i öldürmeye azmettirdiği anlaşıldı

Olay, 26 Şubat Salı günü öğle saatlerinde Nefise Sultan Mahallesi 249. Sokak’ta bulunan Şimşek Apartmanı’nın 1. katında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, evinde silahla vurularak ağır yaralı halde bulunan Mehmet Altınbilek (32) kaldırıldığı hastanede kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Haberin Devamı

KADININ İFADESİ İNANDIRICI BULUNMADI

Evde yapılan incelemelerin ardından cinayete ait önemli bir bulguya rastlayamayan dedektifler, olay anında evde olan ve şok halinde olan Mehmet Altınbilek’in eşi Ayşe Altınbilek’i (29) ifadesine başvurmak üzere emniyet müdürlüğüne götürdü. Eli yüzü kan içinde olan Ayşe Altınbilek’in burada polise verdiği ifadesinde, "Eşiyle birlikte evde oturdukları sırada zilin çaldığını, kapıyı açtıklarında ise tanımadığı kişilerin önce kocasını, sonra da kendisini darbettikten sonra eşini silahla başından vurarak kaçtıklarını söyledi.

Apartmanda oturan komşularının herhangi bir silah ve kavga sesi duymadıklarını belirtmeleri üzerine dedektifler, kadının verdiği ifadeleri inandırıcı bulmadı.

Haberin Devamı

POLİS, KADINA YAKIN OLAN KİŞİLERİN İFADESİNE BAŞVURDU

Dedektifler, olayı çözebilmek için mahallede güvenlik kamerası bulunan apartmanların kamera kayıtlarını incelemeye aldı. Kayıtlarda olay öncesi ve sonrasında bir otomobilin sokağa gelip gittiği belirlendi. Bunun üzerine soruşturmayı derinleştiren dedektifler, bir çocuk annesi Ayşe Altınbilek’in yakın arkadaşlarının ifadesine başvurdu.

Arkadaşlarının, genç kadının 6 aydır, aynı iş yerinde çalışan patronu K.A. (37) ile ilişki yaşadığını söylemeleri üzerine ekipler K.A.'yı yakalayarak gözaltına aldı.

"K.A.'NIN EŞİMİ ÖLDÜRECEĞİNİ SANMAMIŞTIM"

Emniyet Müdürlüğü'ne götürülerek çapraz sorguya alınan K.A., burada Mehmet Altınbilek’i kendisinin öldürdüğünü itiraf etti. Bunun üzerine polis, K.A.’yı, arabayla evin yakınına bırakıp daha sonra da aynı evden alan çalışan R.A.’yı da (30) yardım ve yataklıktan gözaltına aldı. R.A. ifadesinde hiçbir şeyden haberinin olmadığını, sadece patronu K.A.'yı isteği üzerine arabayla alıp adrese götürdüğünü ve daha sonra haber vermesi üzerine aynı adresten geri aldığını söyledi.

Cinayet zanlısı K.A.'nın suçunu itiraf etmesi üzerine eşini öldürtmeye azmettirdiği ortaya çıkan Ayşe Altınbilek'in patronuyla sevgili olduklarını kabul etmediği ve ifadesinde "K.A.'nın eşimi öldüreceğini sanmamıştım" diyerek kendisini savunduğu öne sürüldü.

Haberin Devamı

İŞ YERİNDEN İZİN ALIP, KOCASINI CEZAEVİNDEN EVE GETİRMİŞ

Eşini, sevgilisine öldürttüğü iddia edilen Ayşe Altınbilek’in bir suçtan dolayı Konya’nın Ereğli ilçesi yarı açık cezaevinde yatan ve izinli çıkacak olan eşini almak için patronu olan sevgilisinden de izin aldığı öğrenildi. İş yerinden izin aldıktan sonra kendi arabasıyla eşini cezaevinden alıp eve getiren Ayşe Altınbilek'in bir süre sonra sevgilisine haber ettiği öne sürüldü. Eve gelen K.A. ise Mehmet Altınbilek’i silahla vurduktan sonra kaçtı. Ayşe Altınbilek'in eşi vurulduktan sonra evin bir odasında bulunan eşyaları dağıtarak soygun süsü verdikleri, elini yüzünü de kana bulayarak darp edildiği imajı verdiği de öğrenildi.

ZANLILAR ÇELİK YELEK GİYDİRİLEREK ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Emniyetteki sorguları tamamlanan şüpheli Ayşe Altınbilek ile cinayeti işleyen sevgilisi K.A. ve zanlıyı arabayla olay yerine getirip götüren R.A., çelik yelek giydirilerek polisin güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edildi. Karısı tarafından sevgilisine öldürtülen Mehmet Altınbilek ise dün öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından gözyaşları arasında şehir mezarlığında toprağa verildi. Bu arada Mehmet Altınbilek’in yapılan otopsisinde vücudunda 5 kurşun izine rastlandı.

Haberin Devamı

3 KİŞİ TUTUKLANDI

Karaman’da cezaevinden izine gelen Mehmet Altınbilek’i (28) tabancayla vurarak öldürülmesiyle ilgili gözaltına alınan eşi Ayşe Altınbilek, eşinin sevgilisi ve patronu Köksal A. ile Ramazan A., çırakıldığı mahkemece tutuklandı.