Dünya Kocası ile yakaladığı kadının cinsel organına acı biber sürüp...

Kocası ile yakaladığı kadının cinsel organına acı biber sürüp...

Paylaş
Kocası ile yakaladığı kadının cinsel organına acı biber sürüp...

Vietnam'da aldatılan kadın, kocasının birlikte olduğu kadının cinsel organına acı biber sürerek intikam aldı. Olay anının fotoğrafları sosyal medyada yayınlandı.

Vietnam'da 23 yaşındaki Ly Chanel isimli hamile kadın, 23 yaşındaki kocası Chien Keo, saatlerce ortalıkta kaybolmaya başlayınca kocasından şüphelendi. Kadın yanına aldığı dört arkadaşı ile beraber kocasını takip etti. Kocasının bir motele girdiğini gören kadın motel odasına girince kocasını başka bir kadın ile ilişkiye girerken yakaladı.

Arkadaşlarıyla beraber çıplak fotoğraflarını çektiği kadının cinsel organına acı biber süren Chanel, acılar içerisinde debeleşen kadını darp etti.

ACI KIRMIZI BİBERİ KADININ CİNSEL ORGANINA SOKTU


Ly, daha sonra ameliyat eldiveni giyip çantasından çıkardığı acı kırmızı biberi kocasının sevgilisinin cinsel organının içine sürdü.

Aldatılan kadın ve arkadaşları, biberin etkisi ile acı içinde çığlık atan kadını saçlarında tutup yere yatırdıktan sonra işkence etmeye başladılar ve o anların fotoğraflarını paylaştılar.

Sosyal medya üzerinden yayınlanan fotoğraflara yorum yapan çoğu kullanıcılar hamile kadına ve arkadaşına işkence yaptıkları gerekçesi ile tepki gösterdiler.

Yapılacak soruşturmada kadının vajinasında herhangi bir yara veya hasar tespit edilirse kadın para cezası alacak.

Haberin Devamı