Gündem Kocasına kızıp kendini bıçakladı

Kocasına kızıp kendini bıçakladı

Paylaş
Kocasına kızıp kendini bıçakladı

İzmir'de bir kadın, 'Niye yemek yapmadın, niye beni kapıdan uğurlamadın' diyen kocasına kızdı, kendisini göğsünden bıçakladı

İzmir'in Karabağlar İlçesi'nde N.U., yemek yapmadığı ve kapıdan uğurlamadığı gerekçesiyle tartıştığı eşi E.U.'ya kızıp mutfaktan aldığı bıçakla kendisini göğsünden bıçakladı. Kanlar içerisinde ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan kadının sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi.

Haberin Devamı

İkinci el elektronik ürünlerin satışını yapan 37 yaşındaki E.U., işe gitmek için hazırlık yaptığı sırada eşi 40 yaşındaki N.U.'dan da kendisine yemek hazırlamasını istedi. İsteğine rağmen yemek hazırlamayan eşinin kendisini kapıdan da uğurlamadığına sinirlenen E.U. iddiaya göre N.U. ile tartıştı.

MUTFAKTA GÖĞSÜNE SAPLADI

Tartışma sırasında evde bulunan kızını bakkala gönderen N.U., daha sonra mutfağa gitti. Burada ekmek bıçağını alan N.U. kendisini göğsünden bıçakla yaraladı. Kanlar içerisinde yere yığılan N.U., eşi tarafından Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Acil servisteki ilk müdahalenin ardından yoğun bakım ünitesine yatırılan N.U.'nun, sağlık durumunun ciddidiyetini koruduğu bildirildi.

Haberin Devamı

Olayın şokunu uzun süre üzerinden atamayan E.U., eşini kendisinin bıçaklamadığını, böyle bir davranışta bulunmasına üzüldüğünü söylediği öğrenildi. Doktorların müdahalesi sırasında N.U. da kendi kendini bıçakladığını söyledi. Bu arada annelerinin kendisini yaraladığı haberini alan çocukları, her gün alkol alıp tartışma çıkarttığı öne sürülen babalarına tepki gösterdi. Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

Taylan YILDIRIM/İZMİR, (DHA)