Gündem Kocasının kaçırıdğı kıza seslendi: Bu adama güvenme

Kocasının kaçırıdğı kıza seslendi: Bu adama güvenme

Paylaş
Kocasının kaçırıdğı kıza seslendi: Bu adama güvenme

Kocasının kaçırıdğı kıza seslendi: Bu adama güvenme

Mersin'in Mezitli İlçesi'nde faaliyet gösteren bir markette müdür olarak görev yapan 2 çocuk babası 29 yaşındaki Murat Şen'in, aynı markette kasiyer olarak çalışan 16 yaşındaki Özge Ö.'yı kaçırdığı iddia edildi.

Haberin Devamı

İddiaya göre, Menderes Mahallesi'nde oturan Özge Ö., evlerinin yakınındaki markette 3 ay kasiyer olarak çalışıp 20 gün önce de işten ayrıldı. 1 Şubat sabahı odasında bulunamayan genç kızı arayan yakınları kontrol için gittiği markette Müdür Murat Şen'in de işe gelmediğini öğrenince, Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulundu.

Kızın kaybolmasıyla yıkılan anne 35 yaşındaki Rahşan Ö., Müdür Şen'in evine gidip eşi 2 çocuk annesi 24 yaşındaki Mehtap Şen'e durumu sordu. Genç kadın da, eşinin kayıplara karışmadan önce pazar günü kendisini dövdüğünü ve bu sırada Özge'yi kaçırıp evleneceğini kendine söylediğini ileri sürdü. Bu bilgi üzerine Mehtap Şen de, polis karakoluna giderek olayla ilgili ifade evirip eşinden şikayetçi oldu.

Haberin Devamı

AİLE PERİŞAN OLDU

Şanlıurfalı bir aşirete mensup olan Rahşan Ö., "Kızım ve onun cep telefonları sürekli kapalı. Kızımızın yaşı küçük, bu nedenle sağlıklı düşünemez. Kızımızın saçının bir teline zarar gelmeden en yakın polis karakoluna götürüp teslim etmesini istiyoruz. Buradan biricik kızıma sesleniyorum. Kesinlikle bizden korkmasın o bizim canımızın bir parçası onu her zaman bağrımıza basmaya hazırız"dedi. Sık, sık sinir krizleri geçiren ve defalarca bu nedenle sağlık kuruluşlarına götürülen anne, kızının kötü yola düşürülmesinden endişe ettiğini de kaydetti.

EŞİ BOŞANMAYA HAZIRLANIYOR

Yaşanan olaydan dolayı boşanma davası açmaya hazırlanan Mehtap Şen'i polise verdiği ifadesinde eşini suçladı.

Eşinin internet aracılığı ile çok sayıda kızı tuzağa düşürdüğünü iddia eden Şen, "Pazar günü kahvaltı yaptık. Kızımı alıp gezmeye götürdü. Ancak, hava kötü olduğu için kısa süre sonra eve döndü. Evden gitmek isteyince aramızda tartışma çıktı, ardından beni dövdü. Bu sırada 'Sana inat ettim, Özge'yi kaçıracağım' dedi. 'Sevdiğimden değil, senin inadına kızı alacağım' dedi. Durumdan haberdar ettiğim ailem beni gelip aldı. Ertesi gün eve gittim. Evde yoktu. Bende çalıştığı yeri aradım. Market görevlisi "Eşiniz zaten 3 gündür işe gelmiyor kayıpmış' dedi. Burada daha önce çalışan Özge de yok. Beraber gittiğini zannediyoruz' dediler.

Haberin Devamı

Nüfus cüzdanımı ve evlilik cüzdanımı da almış. Evlilik cüzdanımda fotoğrafı değiştirip, Özge'nin fotoğrafını yapıştırıp eşi gibi yanında dolaştırıyor olabilir"diye konuştu.

Eşinin internet üzerinden arkadaşlık sitelerine girdiğini öğrendiğini de belirten Şen, Özge'ye seslenerek şunları söyledi:

"Bu tip adamlar internette çok fazla. Bak canım bu adam seni her türlü kullanabilir. Bu adam senin beynini yıkamış olabilir. Bir inat uğruna seni kaçırdı bu adam. Çok yanlış yapıyorsun. Ailen burada mahvoldu ben zaten mahvolmuşum. Güvenme bu adama yavrum güvenme. Saçının bir teline zarar gelmeyecek ailen seni arıyor. Sana bir şey yapmayacaklar ailenden korkma. Bu adama güvenme ortaya çıkınca boşanacağım."

DHA