Türkiye (Son Dakika) Kocasının telefonunda kadın sesi duyunca çılgına döndü; bıçağı sapladı!

Kocasının telefonunda kadın sesi duyunca çılgına döndü; bıçağı sapladı!

Paylaş
Kocasının telefonunda kadın sesi duyunca çılgına döndü; bıçağı sapladı!

Eve alkollü gelen kocasını cep telefonundan bir kadın arayınca çılgına dönen kadın, çıkan tartışmada adamı bıçakladı. 36 yaşındaki kadın sanık 1 yıl 4 ay 20 gün hapis cezasına çarptırıldı. Mahkeme, sanığın sabıkasız oluşu ve yeniden suç işlemeyeceğine kanaat getirerek cezayı erteledi

İstanbul Bahçelievler’de 10 ay önce çıkan tartışmada kocası M. D.’yi (37) bıçakla yaraladığı gerekçesiyle yargılanan N. D. (36) adlı kadın, 1 yıl 4 ay 20 gün hapis cezasına çarptırıldı. Mahkeme, sanığın sabıkasız oluşu ve yeniden suç işlemeyeceğine kanaat getirerek, cezayı erteledi. Sanık 5 yıl içinde suç işlemezse dava ortadan kalkacak.

EVE ALKOLLÜ GELEN KOCAYI BİR KADIN ARAYINCA...


İddianameye göre olay şöyle oldu: Bahçelievler’de 28 Mart 2016 günü eve alkollü olarak gelen M. D.’nin telefonunu bir kadın aradı. Kadın sesini duyan N. D. ile kocası M.D. arasında tartışma çıktı. M.D., eşi N.D.’nin üzerine yürüdü. Bu sırada N. D., eşine bıçakla saldırdı. Doktor raporuna göre koca, ’Basit bir tıbbi müdahale ile giderilemeyecek ve yaşamını tehlikeye sokacak’ şekilde yaralandı. M.D., karısı N.D.’den şikayetçi olmadı, ancak savcılık N.D. hakkında "Kasten yaralama" suçundan 5 yıldan 9 yıla kadar hapis istemiyle dava açtı.


"ARAYANIN KİM OLDUĞUNU SORDUM, SÖYLEMEDİ"


Bakırköy Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmada savunmasını yapan tutuksuz sanık N. D. "Olay günü eşim sabaha karşı alkollü vaziyette eve geldi, yatağa yattıktan 5 dakika sonra telefonu çaldı, telefonu açtığından karşıdan bir kadın sesi geldiğini duydum, telefonu kapayınca arayanın kim olduğunu sordum, söylemedi. Numaraya bakmak için telefonu elinden almaya çalıştım, vermedi. Telefonu almak için uğraştım, kendisi de vermemek için uğraştı, mutfakta kahvaltı hazırladığım için elimde bıçak vardı. Boğuşma sırasında bıçak eşime isabet etti, yaralandı. İsteyerek yaralamadım. Daha sonra da polise haber verdim, suçsuzum" dedi.

"KADIN ARKADAŞIM ARAMIŞTI"


Mağdur koca ise "Olay günü sarhoş vaziyette eve geldim, telefonum çaldı ve kadın arkadaşım beni aradı, bu nedenle eşimle tartıştık, alkolün etkisiyle eşimin üzerine yürüdüm. Aramızda itiş kakış oldu, bu esnada karnımda acı hissettim. Eşim kahvaltı hazırladığı için elindeki bıçak kazayla vücuduma isabet etti. Eşimden şikâyetçi değilim" diye konuştu.


SANIĞA VERİLEN 1 YIL 4 AY 20 GÜN HAPİS CEZASI ERTELENDİ


Mahkeme, sanık N. D.’nin eylemini eşinin içkili halde sabah saat 06:30’da eve gelip, telefonunu o saatte bir kadının araması üzerine çıkan tartışmada mağdur eşinin üzerine yürümesinden duyduğu haksız fiilin meydana getirdiği hiddetle işlediğine kanaat getirdi. Mahkeme, sanığı 1 yıl 4 ay 20 gün hapis cezasına çarptırdı.

Sanığın sabıkasız oluşu, eylem sonucunda meydana gelmiş her hangi bir maddi zarardan bahsedilmemesini göz önüne alarak yeniden suç işlemeyeceğine kanaatine varan mahkeme, hükmün açıklanmasının geri bırakılmasına karar verdi. Mahkeme ayrıca sanığın 5 yıl süre işle denetim süresine tabi tutulmasına hükmetti. Sanık 5 yıl içinde suç işlemezse dava ortadan kalkacak.

Serpil KIRKESER / İSTANBUL,(DHA)

Haberin Devamı