Gündem Köfteci kocaya sokakta kurşun yağdırdı

Köfteci kocaya sokakta kurşun yağdırdı

Paylaş
Köfteci kocaya sokakta kurşun yağdırdı

Beşiktaş'ta sokak ortasında yaşanan dehşet güvenlik kamerasında...

Beşiktaş'ta onlarca kişinin gözü önünde meydana gelen silahlı dehşetin nedeni henüz bilinmiyor. Ancak güvenlik kamerasının kaydettiği görüntüler insanın kanını donduruyor.

Yer: Beşiktaş.. Dün akşam saatleri.. Sokak, her zamanki gibi kalabalık. Park etmiş kamyonetin arkasından çıkan beyaz takım elbiseli adam seyyar köfteci İsmail Balta.. İsmail Balta sakin sakin yolda yürüyor. Ancak hemen arkasında beliren kadının elinde bir silah var...

KOCASINA DA SIKTI, ONUN ÇALIŞANINA DA

Nazmiye Balta kocasının yüzünü dönmesine bile fırsat vermeden silahı art arda ateşliyor. Adam yere düşüyor. Kadın bu kez kırmızı gömlek giyen bir kişiye yöneliyor. Olanı biteni gören bu adam kaçmaya çalışıyor ama başaramıyor. Silahı bu adamın üzerine yönelten kadın yine tetiğe basıyor, bu kişi de yere düşüyor.

Sonra sokak ana baba yerine dönüyor. Esnaf ve sokakta bulunanlar önce İsmail Balta'yı düşüp kaldığı yerden kaldırıyor ve hastaneye götürüyor.

İKİSİ DE TEDAVİ ALTINDA

Edinilen bilgiye göre kocasını ve onun yanında çalışan Hüseyin adlı kişiyi vuran Nazmiye Balta polise teslim oldu. İsmail Balta'ya üç kurşunun isabet ettiği anlaşıldı. Hastanede tedavi altında. Onun gibi, aynı kadının hedefi olan Hüseyin adlı kişinin ise saldırıyı bir kurşun sıyrığıyla atlattı. Ümit TÜRK - İstanbul DHA

startFlvPlayer_Posta("divFlvPlayer1992","1992","201006","1992-5.jpg");

Haberin Devamı