Türkiye (Son Dakika) Kokain dolu çantayı bırakıp kaçtı

Kokain dolu çantayı bırakıp kaçtı

Paylaş
Kokain dolu çantayı bırakıp kaçtı

Edirne'de Kapıkule Sınır Kapısı'nda park halindeki yabancı plakalı ambulansın altında bulunan çantanın içinde 6 kilo 252 gram kokain bulundu. Gümrük 1 saatliğine giriş-çıkışa kapatılırken, güvenlik kameralarında yapılan incelemede, Bulgaristan'dan otomobille giriş yapan bir kişinin, yakalanacağını anlayınca çantayı bırakıp ülkesine döndüğü ortaya çıktı

Trakya Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü’ne bağlı Kapıkule Sınır Kapısı’nda saha denetimini yapan gümrük ekipleri, Bulgaristan’dan Türkiye’ye giriş yapan bölgedeki yabancı plakalı park halindeki ambulansın altında bir çanta buldu. Yapılan incelemede çantanın içerisinde yaklaşık 750 bin lira değerinde 6 kilo 252 gram kokain ele geçirildi.

Haberin Devamı

Gümrük 1 saatliğine giriş-çıkışa kapatılırken, gümrük sahasındaki güvenlik kameraları da incelemeye alındı. Bulgaristan’dan Türkiye’ye giriş yapmak için otomobille gelen Bulgar uyruklu bir kişinin yakalanacağını anlayıp çantayı ambulansın altında bıraktığı, daha sonra ise Bulgaristan’a geri döndüğü ortaya çıktı.

Bulgar gümrük makamlarıyla yapılan bilgi paylaşımı sonucunda, kokaini sahada bırakarak tekrar yurt dışına kaçan şüpheli Bulgaristan’da yakalanarak gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Engin ÖZMEN / DHA