Spor Kokainman golcüden vazgeçtiler

Kokainman golcüden vazgeçtiler

Paylaş
Kokainman golcüden vazgeçtiler

Trabzonspor, daha önce kokain alırken görüntülenen West Bromwich'in forveti Çek forvet Roman Bednar'dan vazgeçti

2007 yılından bu yana giydiği West Brom formasıyla 80 maçta 30 kez fileleri havalandıran Bednar, dört kez de Çek Cumhuriyeti milli takımında görev yaptı.

Uzun boyu sayesinde özellikle hava toplarında etkili bir oyuncu olan 27 yaşındaki Bednar, West Brom'dan önce İskoçya'da Hearts ve ülkesinde Mlada Boleslav takımlarında forma giydi.

KOKAİN ALIRKEN GÖRÜNTÜLENDİ

Geçtiğimiz yıl bir uyuşturucu satıcısından kokain alırken çekilmiş fotoğrafları İngiliz basınında yer alan Bednar bu olay nedeniyle bir süre futboldan uzak kalmış, İngiltere Futbol Federasyonu 2009'un Ağustos ayında futbolcunun yeşil sahalara dönmesine izin vermişti

Bednar, konuyla ilgili yaptığı açıklamada 420 sterlinlik kokain ve otu kendisi için değil bir arkadaşı için satın aldığını söylemişti.

ŞENER'DEN AÇIKLAMA

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Bednar'ın transferinin gerçekleşme ihtimalinin şu anda çok düşük olduğunu belirterek, "Onun özel yaşantısıyla ilgili olarak çok zor izah edilecek bir durum var.

Dolayısıyla bu transferin gerçekleşme ihtimali çok zor. Özel yaşantısı nedeniyle teknik özelliklerini hiç bakamıyoruz. Yardımcı hocamız Ünal Karaman, önümüzdeki günlerde gelecek.

O da Fluminense'de forma giyen Fred'i beğendi. Ama fiyatı çok astronomik. Bizim bütçemizi zorlar. İtalya'dan ona 8 - 9 milyon Euro civarında teklifler var. Şu anda gündemimizde 3 - 4 aday bulunuyor. Pazartesi veya salıya kadar bir veya iki takviye yapacağız" dedi.

Haberin Devamı