Spor "Kolay lokma görmesinler"

"Kolay lokma görmesinler"

Paylaş
"Kolay lokma görmesinler"

Cluj Başkanı Mureşan, “Kimseden korkmuyoruz, bizi kolay lokma görmesinler. Taraftar da merak etmesin, burası Areal bölgesi, Bükreş'e benzemez” dedi

Cluj’un sahibi Arpad Paszkany’nin sağ kolu, kulüp başkanı Iuliu Mureşan konuştu. TT Arena’daki yağmurlu maç için, “Stadın dış görüntüsü harikaydı ama zemin bize hayal kırıklığı yarattı. Bizde ne kadar yağmur yağsa da hiçbir şey olmaz. Tüm Türkiye görecek” yorumunu yapan Mureşan, “Bizim için de kötü oldu, işimize yaramadı. Bu kez sonuç farklı olabilir” dedi. Türkler ve Rumenler’in kale arkasında birlikte oturacağı haberini gördüğünü de söyleyen Mureşan, “Burası Ardeal bölgesi, Bükreş’e veya başka yere benzemez. Burada insanlar Alman, Avusturya ve Macar terbiyesiyle yetişmiştir. Taraftarlar hiç dert etmesin, tribünde hiç kargaşa olmayacak. Bizi çok iyi konuk ettiler, biz de aynı şekilde davranacağız” ifadesini kullandı.

‘Değişiklik pozitif yansıdı’

Mureşan, sahada paranın değil futbolcuların konuştuğunu da sözlerine ekleyerek, “Kimseden korkmuyoruz, bizi kolay lokma görmesinler. Böyle düşünen Roma ve Chelsea gibi takımlara karşı hep başarılı olduk. Hoca değişikliği hem bize hem takıma pozitif yansıdı” açıklamasını yaptı.

Bünyamin Osman/fanatik

Haberin Devamı