Gündem Kolideki cesedin sırrı çözüldü

Kolideki cesedin sırrı çözüldü

Paylaş
Kolideki cesedin sırrı çözüldü

Aksaray'da özel bir kargo şirketine koli içinde bırakılan erkek cesedinin kimliği polis tarafından belirlendi. Ölen kişinin bir tekstil firmasında çalışan Azerbaycan uyruklu Rauf Haciyev olduğu ortaya çıktı

Küçük Langa Caddesi’ndeki Uluslararası Avrupa Garajı’nda yer alan özel bir kargo şirketine gelen ve kimliği henüz belirlenemeyen bir hamal, getirdiği koliyi şirket yetkilisine teslim etmişti.

Haberin Devamı

Kargoyu Azerbaycan’ın başkenti Bakü’ye göndermek istediğini söyleyen bu kişi, kolinin üzerinde tam adres bulunmadığını belirten yetkililere "Ben paketi bırakayım. Sonra gelir tam adresi yazdırırım" diyerek oradan ayrıldı. Kargo şirketi yetkililerinin içinde bomba olmasından şüphelenerek polisi aramasıyla açılan kutudan ceset çıktı.

TABANCAYLA ÖLDÜRÜLMÜŞ

Cinayet Büro Amirliği tarafından olayla ilgili başlatılan soruşturmada 30-35 yaşlarında olduğu belirtilen cesedin vücudunda bir darp izi bulunmadığı alnından tabancayla ateş edilerek öldürüldüğü tespit edildi. Cinayet Büro Amirliği ekipleri yaptıkları çalışmada ölen kişinin bir tekstil firmasında çalışan Rauf Haciyev olduğu tespit etti.

Fatih’teki Nişanca Mahallesi’nde oturan Rauf Haciyev’in ev arkadaşı Ceyhun B.’nin olaydan sonra ortadan kaybolduğu ortaya çıktı. Polis cinayet zanlısı olarak aranan Ceyhun B.’nin cesedin bulunmasından 5 saat sonra Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan uçağa binerek Rusya’ya gittiğini tespit etti.

Haberin Devamı

EVDE İNCELEME YAPILIYOR

Cinayetin işlendiği tahmin edilen Fatih, Nişanca mahallesinde bulunan evde ise polis önlem aldı. Evde olay yeri inceleme ekipleri tarafından inceleme yapılacağı öğrenildi. Yetkililer olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü kaçan kişinin yakalanması için İnterpol aracılığı ile işlem başlatıldığı tespit edildi.

Ali AKSOYER / İSTANBUL-(DHA)