Uğur Alkapar Komedi festivali
HABERİ PAYLAŞ

Komedi festivali

Haberin Devamı

15-10 Kasım’da İstanbul’da Komedi Festivali yapılıyor. Sadece yerli komedyenler değil, dünyaca ünlü isimler de sahnede olacak. İngiliz oyuncu Eddie Izzard’ın muhteşem gösterisi ‘Force Majeure’ 16 Kasım’da Maslak Unique Hall’de. İtalyan sanatçı Ennio Marchetto’nun görebileceğiniz en orijinal şovlardan biri olan sahne gösterisi de 19 Kasım’da aynı yerde.

EN ŞAHANE KOSTÜM!

Kim Kardashian’ın geçtiğimiz günlerde Paris’te bir otel odasında soyulması olay olmuştu. Amerika’da 31 Ekim’de kutlanacak Cadılar Bayramı için şimdiden hazırlıklara başlayanlar arasında en popüler kostüm de bu konudan çıktı. Kim Kardashian’ın otel odasındaki bornozlu, ağzı ve elleri bağlanmış hali en çok satan kıyafet oldu.

ANNEDEN DEMEÇ

Yıllarca bağımlılık tedavisi görüp, Rus nişanlısı Egor Tarabasov’dan şiddet yüzünden ayrılan Amerikalı Lindsay Lohan bugünlerde Türkiye’yi mesken tuttu. Lindsay her gün başka bir ilginç demeç verirken bir demeç de New York’ta alışveriş yaparken görüntülenen annesi Dinah Lohan’dan geldi. Dinah, “Kızımın programı çok yoğun. Sinema ya da televizyonla ilgili işler değil ama bu ayrılık sürecinde kafasını dağıtacak işlerle meşgul!” dedi.

ARTIK BÜYÜDÜ

Küçük yaşlarda, kardeşleriyle Jonas Brothers’ı kurup sahneye çıkan Joe Jonas çoktan büyüyüp seksi bir erkek oldu. Yeni grubu DNCE ile yaptıkları son şarkıları ‘Body Moves’ olay yarattı. Joe Jonas klipte hoş bir kızla asansörde mahsur kalıyor ve yapmadığını bırakmıyor! Bu arada, Joe’nun vücudunun sırrı haftada üç kez yaptığı boks.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder