Osman Şenher Komedi
HABERİ PAYLAŞ

Kulüp dediğin böyle idare edilir. Ligin ilk yarısının bitmesine üç hafta var, liderin 16 puan gerisindesin. Bu transferi yapanların, Galatasaray’ı yönetenlerin ellerine sağlık! Bilmeyenler Galatasaray tarihini incelesinler. Bu kadar çalkantılı dönem hiç olmuş mu? Sen iyi futbolcularını sat, kötülerini al, sonra da insanlara ümit ver. Biraz başarısızlıkta dünya çapındaki teknik direktör gönderilir, birkaç maçta Galatasaray yenilirse bu sefer Hagi gider. Halbuki hocaların hiçbir günahı yok. Hele Hagi tertemiz...

Haberin Devamı

[[HAFTAYA]]

Adamın elindeki kadro yetersiz. Olanı da bu kadar koşturabiliyor. Kewell, Cana gibi yabancılar olsa ne olur olmasa ne olur! Mehmet Batdal, Hakan Balta takımın kurtarıcıları ise vay Galatasaray’ın haline! Ben kesinlikle “Yönetim gitsin” falan demem. Kalsınlar, kulübü iyi kötü idare ediyorlar. Para sıkıntısı yok, şirketleşme yapıldı, Seyrantepe açılacak. Daha ne olsun! Birkaç kişi “Galatasaray’ın hisselerinde spekülasyon yapılıyor” dese de bu iftiradır. Ben inanmıyorum böyle şeylere.

Benim yönetimden bir tek ricam var. Seyrantepe’yi sakın devre arasında açmayın. Bu takım oraya layık değil. Bu kadro sezon sonuna kadar Ali Sami Yen’de oynasın, hiç olmazsa taraftar desteğiyle küme düşme korkusu yaşamaz. Seyrantepe’ye gidersen boş tribünlere oynarsın. İşte o zaman rezaletin bini bin para. Fenerbahçeliler, 40 bin ortalamaya oynarken, sen oynarsın 8 bin kişiye. Gırgır konusu olursun. Başkan Adnan Polat için “Allah onun yardımcısı olsun” demiyorum. Galatasaray’ın bu yaşadıklarında başkanın çok büyük payı var. Sonuçta dün gece Beşiktaş fazla zorlanmadan deplasmanda Galatasaray’ı çok rahat yendi.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder